Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Bahçede öğrendiklerini evde uyguladı 

Bahçede öğrendiklerini evde uyguladı 

Muratpaşa Belediyesi’nin iklim krizi, gıda, tüketim alışkanlıkları konularında söyleşi ve atölye çalışmalarında 'Bahçede Yaşam Var’ etkinlikleri gerçekleşiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bahçede öğrendiklerini evde uyguladı 
KAYNAK: İHA

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Bahçede Yaşam Var söyleşilerinin ikincisi ‘gıda güvenliği’ konusunda gerçekleşti. Etkinliğe katılan Belkıs Polat, “Burada öğreniyor evde de uyguluyoruz” dedi.

YAŞANILABİLİR BİR DÜNYA İÇİN 

ŞŞ-2
Muratpaşa Belediyesi’nin iklim krizi, gıda, tüketim alışkanlıkları konularında söyleşi ve atölye çalışmaları devam ediyor. ‘Bahçede Yaşam Var’ adıyla gerçekleşen etkinliklerinin ikincisinde ‘tarladan sofraya gıda güvenliği’ konuşuldu. Gıda mühendisi Özlem Demir, ‘Ne yediğimizin farkında mısınız?’ başlıklı söyleşide, ‘gıda zehirlenmeleri, alerjen gıdalar, bilgili tüketici olma, gıdaların uygun saklama-pişirme-ısıtma şartları, gıda etiketlerini okuma’ hakkında konuştu.  

"ÇOK GÜZEL BİR KATKI"

U
Belediyenin İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün yeşillikler içindeki bahçesinde söyleşi gerçekleştirildi. Birim Müdürü Ceren Şahin, etkinliklerin devam edeceğini belirtirken “İklim adaptasyonuyla ilgili çeşitli konularda komşularımızla birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.  
Dinleyicilerden Belkıs Polat, aynı zamanda kanser hastası olduğunu ve bu nedenle gıda tüketiminde çok dikkatli olduğun söyledi. Söyleşide edindiği bilgilerin çok önemli olduğunu anlatan Polat, “Mesela etleri 2 aydan fazla bekletmemek gerektiğini burada öğrendim. Bahçede Yaşam Var etkinliklerini takip ediyorum. Burada öğreniyor evde de uyguluyoruz. Çok güzel bir katkı” dedi.  
                               

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Balıkçı Barınağı patrona gitmesin!

Antalya Balıkçı Barınağı patrona gitmesin!