Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim ANTEV'de Bayrak Değişimi!

ANTEV'de Bayrak Değişimi!

Antalya Eğitim ve Araştırma Vakfı, 23 Şubat 2024'te gerçekleştirdiği genel kurulda başkanını değiştirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ANTEV'de Bayrak Değişimi!
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya Eğitim ve Araştırma Vakfı, 23 Şubat 2024'te gerçekleştirdiği genel kurulda başkanını değiştirdi. ANTEV'in başkanı Av. Gülen İkizoğlu oldu.

antev-1

Yeni Yönetim Kurulu Belirlendi

Yapılan ANTEV Olağan Genel Kurulu'nda yeni dönem için Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi. Av. Gülen İkizoğlu, Sabri Gülel, Serdar Topçu, ANSİAD'ı temsilen Av. Mesut Özderin ve ATSO'yu temsilen Kenan Çelik, yeni dönemde ANTEV'in yönetim kurulunda yer alacak isimler oldu. Geçmiş dönem başkanlarından Sarper Dermut'a katkılarından dolayı teşekkür edildi.

antev

ANTEV Vakfı'nın Kuruluşu ve Amacı

Antalya Eğitim ve Araştırma Vakfı (ANTEV), 30 Eylül 1992'de ANSİAD eğitim komisyonu üyeleri tarafından kuruldu. Kuruluş sürecinde Mustafa Kıvrak, Osman Zeki Sönmez, Turhan Şahin, Himmet Öcal ve Osman Vural gibi hayırseverlerin önerileriyle oluşturulan vakıf, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ve Antalya Ticaret Borsası (ATB) gibi kuruluşların desteklediği bir yapıya sahiptir.

ANTEV'in Vizyonu ve Misyonu

Ülkemizde eğitim alanında yaşanan sorunlar ve bilgi çağının önemi, ANTEV'in vizyonunu belirlemiştir. Vakfın vizyonu, bilgi çağında sürekli kitle eğitimi programları ile öğrenen bireyler, öğrenen kurumlar ve öğrenen toplumlar oluşturmak üzerine odaklanmaktadır. ANTEV, bu misyonunu bir vakıf üniversitesi kurarak taçlandırmayı hedeflemektedir.

Burs Hizmetleri ve Önemi

Vakıf, Antalya liselerinden mezun olan öğrencilere öncelik vererek burslarını belirlemektedir. Yönetim kurulu, ANTEV burs yönetmeliğine titizlikle uymakta ve çalışmalarını yürütmektedir. Bugüne kadar 5000'den fazla gencin hayatına dokunan ANTEV, Türkiye'nin geleceğine yön verecek gençlere destek olmaya devam etmektedir. Özellikle maddi imkansızlıklarla mücadele eden gençlere umut olan bu burslar, Türkiye'nin kalkınması için önemli bir adımdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsunspor Rizespor maç sonucu! Önemli Detaylar

Samsunspor Rizespor maç sonucu! Önemli Detaylar