Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Antalya'da öğrencilerden başkana özel yemek

Antalya'da öğrencilerden başkana özel yemek

Antalya'nın Kemer ilçesinde, belediye tarafından ücretsiz üniversite eğitimi verilen Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda eğitim gören 400 öğrenci, belediye başkanı Necati Topaloğlu'nu yemekte ağırladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da öğrencilerden başkana özel yemek
KAYNAK: Kemer Belediyesi/ Bülten

Kurs müdürü Saut Göv ve öğretmenlerle birlikte gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler evlerinde hazırladıkları birbirinden lezzetli yemekleri belediye başkanıyla paylaştı.

Öğrencilerle yemek yiyen Başkan Topaloğlu, yaptığı konuşmada, bu yıl ücretsiz üniversite eğitimi alan öğrencilerle ilk kez bir araya geldiklerini belirterek, "Öğrencilerin önünde uzun bir yol var. Bu yolda sizlere her türlü desteği vereceğiz" dedi.

Geçen sene kursta eğitim alan birçok öğrencinin iyi üniversitelere yerleştiğine işaret eden Başkan Topaloğlu, "Geçen sene Şevval Yağmur Öztürk kızımız vardı. Türkiye 117'ncisi, Antalya ve Kemer birincisi oldu ve Koç Üniversitesi'ne gitti. Sizler neden gitmeyesiniz? Öğretmenleriniz ve aileleriniz sizler için çok özverili çalışıyor. Necati hoca olarak ben de sizin en iyi şekilde eğitim almanız için çalışıyorum. Bugün ben sizin misafirinizdim. Bundan sonraki süreçte siz benim misafirim olacaksınız. Sizleri seviyoruz. Hepinizin gözlerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Topaloğlu, öğrencilere Cumhuriyet'in 100'ncü yılına özel tişört verileceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta otel güvenlik müdürünün sır ölümü

Manavgat'ta otel güvenlik müdürünün sır ölümü