Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Antalya Ücretsiz Web Yazılım Eğitimi!

Antalya Ücretsiz Web Yazılım Eğitimi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi (ASSİM), 18 yaş ve üzeri için web yazılım eğitimleri başvurularını kabul etmeye başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Ücretsiz Web Yazılım Eğitimi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi (ASSİM), 18 yaş ve üzeri için web yazılım eğitimleri başvurularını kabul etmeye başladı. Teknoloji alanında iş fikirlerinin ve yeni girişimlerin gelişerek ekonomik faydaya dönüşmesi süreçlerinde fiziksel ortam, makine ve ekipman desteği sağlayan ASSİM Teknoloji Merkezi, yeni açılan eğitim alanlarıyla teknoloji meraklılarını ağırlamaya devam ediyor.

Çeşitli Alanlarda Eğitimler

Web tasarımı, oyun yazılımı, üç boyutlu modelleme alanlarında eğitim veren merkez, son olarak robotik kodlama eğitimlerini başlattı. Uzman eğitmenler eşliğinde öğrenciler, yazılımlar, kodlar, devreler, sensörler ve 3 boyutlu yazıcılarla robotik kodlama derslerinde hayallerini tasarıma dönüştürmeyi başardı. Dersler, haftanın 3 günü 50 öğrenci kapasitesiyle yürütülmeye devam ediyor.

Web Yazılım Dersleri

Sağladığı yeni alanlarla kendini geliştirmeye devam eden ASSİM, bununla birlikte web yazılım dersleri de verecek. Modern web uygulamalarını ileri düzey teknik ve deneyimli eğitmen kadrosuyla öğrencilerle buluşturacak merkezde, web yazılım dersleri için başvurular 15 Aralık’a kadar devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TFF Volkan Demirel'i PFDK'ya sevk etti

TFF Volkan Demirel'i PFDK'ya sevk etti