Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Alanya'ya Teknopark Müjdesi!

Alanya'ya Teknopark Müjdesi!

Alanya'nın teknolojik ve ekonomik dönüşümüne liderlik edecek önemli bir adım atıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'ya Teknopark Müjdesi!

Alanya'nın teknolojik ve ekonomik dönüşümüne liderlik edecek önemli bir adım atıldı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, Alanya TeknoparkAlanya'ya Teknopark Geliyor önde gelen teknoloji merkezlerinden biri haline gelecek.

Alanya Teknopark Projesi: Bölgenin Teknolojik ve Ekonomik Dönüşümüne Liderlik Edecek

Alanya Belediyesi ve Alanya Üniversitesi iş birliğinde gerçekleştirilecek olan Alanya Teknopark, bölgedeki teknolojik ve girişimcilik potansiyeline önemli katkılar sağlayacak. Bu projeyle, Alanya'nın ekonomik ve sosyal yapısına önemli destekler sağlanması öngörülüyor. Ayrıca, Teknopark'ın Ar-Ge ve inovasyon faaliyetlerini destekleyerek gençlere ve girişimcilere fırsatlar sunması hedefleniyor.

Alanya Teknopark: İş Birliğiyle Bölgenin Önemli Bir Teknoloji Merkezi Haline Geliyor

Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Alanya Belediyesi ile hayata geçireceğimiz Teknopark şimdiden Alanya’mıza hayırlı olsun. Teknoparklar üniversite-sanayi iş birliğinin gerçekleştirildiği ve girişimcilerin gözdesi olacak önemli merkezlerdir" dedi.

Alanya Belediye Başkanı: Teknolojiyle Değişim ve Gelişime Destek

Başkan Yücel ise, “Bugün Alanya’mızın en önemli günlerinden birisi. Çünkü teknolojinin ticarete dönüşmesini sağlayan Teknopark’ın imza günüydü. Alanya Üniversitemiz ile yaptığımız protokol gereği Teknopark’ı hayata geçireceğiz. Bu şehrin değişimine, gelişimine teknoloji ile destek vererek, sosyo-ekonomik dengeyi korumak ve geliştirmek için Teknopark’ı hayata geçireceğiz. Kentimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Alanya'ya Teknopark Geliyor2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samet Aybaba'dan Transfer Müjdesi: 2-3 Oyuncumuz...

Samet Aybaba'dan Transfer Müjdesi: 2-3 Oyuncumuz...