Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Adana'da Polis Hırsızlık Tehlikesine Karşı Vatandaşları Uyarıyor

Adana'da Polis Hırsızlık Tehlikesine Karşı Vatandaşları Uyarıyor

Adana Emniyeti, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirmek amacıyla aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kapı kapı dolaşarak vatandaşlara ulaşan polis ekipleri, değerli bilgiler vererek halkın güvenliğini sağlamaya yönelik önemli adımlar atıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da Polis Hırsızlık Tehlikesine Karşı Vatandaşları Uyarıyor
KAYNAK: İHA

Adana'da, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

A W138847 04

Komşu Kollama Projesi Kapsamında Etkin Çalışma

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan’ın talimatıyla 'Komşu Kollama Projesi' çerçevesinde hareket ediyor. Özellikle merkez Seyhan ilçesinde, apartman ve müstakil evlerdeki vatandaşlara yönelik bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

A W138847 06

Kapı Kapı Gezerek Vatandaşları Bilgilendirme

Polis ekipleri, kapı kapı dolaşarak vatandaşları hırsızlık olayları konusunda bilgilendiriyor. Vatandaşlara, giriş çıkışlarda dikkatli olmaları, değerli eşyalarını güvenli yerlerde saklamaları, tanımadıkları kişilere kapılarını açmamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

A W138847 02

Dolandırıcılara Karşı Önlemler

Ayrıca ekipler, sokaklarda bilgilendirme broşürleri dağıtarak dolandırıcılara karşı da vatandaşları uyarıyor. Bu sayede, Adana'da hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçların önlenmesine yönelik etkin bir çalışma yürütülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Göktaş: Türkiye aile destek programı ödemeleri başladı

Bakan Göktaş: Türkiye aile destek programı ödemeleri başladı