Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Alanya Alanyaspor Konyaspor maçında 3 puan çıkmadı

Alanyaspor Konyaspor maçında 3 puan çıkmadı

Alanyaspor, sahasında karşılaştığı Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanyaspor Konyaspor maçında 3 puan çıkmadı
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Corendon Alanyaspor, sahasında karşılaştığı Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu beraberlikle Alanyaspor, ligde 14 puanla 12. sırada yer aldı.

Sponsorlu link: betwinner giriş 2023 sunduğu avantajlar ve güvenilirliğiyle, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli profesyoneller için ideal bir bahis platformudur.

Corendon Alanyaspor Konyaspor maçında 3 puan çıkmadı

Alanyaspor, 28. dakikada Sergio Córdova ve João Novais golüyle Alanyaspor ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda Konyaspor, 32. dakikada Alexandru Cicâldău ve 52. dakikada Robert Murić'in attığı goller ile maç böyle tamamlanarak berabera bitti.

Corendon Alanyaspor Konyaspor maçında 3 puan çıkmadı

Alanyaspor'da Sergio Córdova ve João Novais birer gol kaydetti. Konyaspor'da ise Alexandru Cicâldău ve Robert Murić birer gol kaydetti.

Maç sonu açıklamalarda bulunan  Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke,

'Sadece sonuç bizi üzdü. Onun haricinde bir ilk yarı ki ön olan baskılara bir on, on beş dakika istediğimiz gibi olmadı. Ama diğerinde rakibin kalemize gönderdiği top sayısı çok az. Bizim çok denemelerimiz oldu. Üçüncü bölge problemlerimiz devam ediyor hala. Ama genel hatlarıyla oyuncularıma bu tip durumlar bu duyguyu göstermek fiziksel olarak duygusal çok önemliydi.2 puan kayıp diyebiliriz, fakat kazandığımız şeyler ilerleyen haftalarda kazanacağımız çok şeye mal olacak diye düşünüyorum. Oyuncularıma teşekkür ederim. Taraftarımızdan özür dilerim iki puan kaybettik. 3 puan olarak bizim olması gerekiyordu. Futbol böyle bir şey. En küçük hatayla cezalandırılıyorsunuz. Genel hatlarıyla bugün takımımdan çok memnunum' şeklinde konuştu.

Tekke, 'Düşüneceğim demiştim. Öyle bir şey söylemedim. Düşündüm ve bugünkü özellikle geçen hafta maça kadarki hafta boyunca çok iyi çalıştılar. Bugün de hemen hemen her şeyi yaptılar. Çok düzenli ve duygusu çok üst düzey bir maç oynadılar. Skor böyle olunca bir sorulara muhatap olmak gayet doğal. Böyle bir şey söylemedim' ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat‘ta tek yaşayan adamın hazin sonu

Manavgat‘ta tek yaşayan adamın hazin sonu