Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Alanya Antalya Alanya'da icradan satılık 2+1 daire

Antalya Alanya'da icradan satılık 2+1 daire

Antalya Alanya'da icradan satılık 2+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Alanya'da icradan satılık 2+1 daire

Antalya Alanya'da 2+1 daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/827 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN

Özellikleri :TAPU KAYDI:Dosyası içerisinde bulunan tapu kaydı incelendiğinde, Antalya ili, Alanya ilçesi, Payallar Mahallesi, 164 ada 9 parselde kayıtlı 10.187,62 m2 alanlı, “ARSA” vasıflı ana taşınmaz üzerinde bulunan 12/1152arsa paylı, MESKEN niteliğindeki, D blok 1. Katta yer alan 10 nolu bağımsız bölüm olup borçlu adına TAM hisse oranında kayıtlıdır.Adresi:Taşınmaz, Antalya ili, Alanya ilçesi, Payallar Mahallesi, Sanayi Cadddesi Seraphan Tatil Sitesi D Blokta bulunmaktadır.GAYRİMENKULÜN ÇAP, İSKAN, RUHSAT, ONAYLI PROJE VB. BİLGİLERİ:Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğünde yer alan imar paftası üzerinde konu mülkün bulunduğu parselin konumu teyit edilmiştir. Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğünden şifaen alınan imar durumuna göre konu mülkün bulunduğu parselin 1/1000 ölçekli uygulama imar planında, “Kısmen Çocuk Parkı, Kısmen Günübirlik Tesis Alanı ve Kısmen de Turizm Alanında”kaldığı ve AyrıkNizam %35 taban alanlı olduğu tespit edilmiştir.HALİHAZIRDURUMU:Bağımsız bölümün bulunduğu parsel ve site; Alanya ilçesi, Payallar Mahallesi yerleşim alanında, meskun mahal içerisinde denize çok yakın bir konumdadır.Taşınmazın güney tarafı D400 Antalya-Mersin karayoluna cephe olup ortalama1.5-2 metre daha düşük kottadır. Parselin üzerinde Seraphan Tatil Sitesi isimli tesis bulunmaktadır. D blok C blok ile ayrı girişli-merdivenli ve bitişik yapıdadır. D Blok üzeri beton teras çatılı, dışı akrilik boyalı, asansörsüz, merdivenler, mermer kaplama ve ahşap korkulukludur. D Blok Bodrum katı tabii zemin kotu üzerinde olupbloğa bodrum kattan girilmektedir.10 nolu mesken; Taşınmazın kilitli olması sebebiyle, dosya içerisinde mevcut03.10.2022 tarihli H.D. ve M. tarafından imzalanmış Kıymet Takdiri Bilirkişi Raporunda ki fotoğraf ve tespitlerden de faydalanmak suretiyle söz konusu meskenin: Ahşap lambrili giriş kapılı, doğu-batı-kuzey cepheli, 2 adet balkonlu ızgara korkuluklu projesinden 2 oda 1 salon (ayrı mutfak) ayrı banyo ve alaturka tuvaletli olduğu binanın dışından ve söz konuş rapordan da anlaşılacağı üzere yaklaşık 64 m² kullanım alanlı olduğu ve meskende uzun süre oturulmadığından dolayı da olağandan fazla yıpranma olduğu ve esaslı bir bakım tamirat görmesi gözlemlenmiştir.DEĞERİ: Taşınmazın yukarıda açıklanan özellikleri, projesi, tapu kayıt bilgileri, kullanış biçimi ve şekli, yeri, konumu, büyüklüğü, her türlü hizmetlerden yararlanıyor oluşu, piyasadaki arz talep dengesi, enflasyon oranları, paranın alım gücü, yukarıda da belirtildiği hali ile yakın çevrede yapılan emsal araştırmaları ve serbest piyasa koşulları gibi birçok unsuru dikkate alarak yapmış olduğumuz gözlemlerimiz, araştırmalarımız ve tespitlerimiz sonucunda ortaya çıkan değerlendirmeye göre; Payallar Mahallesi, 164 ada 9 parselde kayıtlı 10.187,62 m2 alanlı, “ARSA” vasıflı ana taşınmaz üzerinde bulunan 12/1152arsa paylı, MESKEN niteliğindeki, D Blok 1. Katta yer alan 10 nolu bağımsız bölüm arsa payı dahil toplam rayiç değeri: 1.920.000,00 TL’dir.
Adresi : Payallar Mahallesi, Sanayi Cadddesi Seraphan Tatil Sitesi D Blokta Bulunmaktadır. Alanya / ANTALYA
Yüzölçümü : 10.187,62 m2
Kıymeti : 1.920.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Y.P : 11/05/1987

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer Esnafını Unutmuyor

Kemer Esnafını Unutmuyor