Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Aksu İYİ PARTİ AKSU'YU BIRAKMIYOR

İYİ PARTİ AKSU'YU BIRAKMIYOR

Aksu Belediye Meclisi'nde yaşanan kavga sebebiyle, belediye hizmet binası önünde dün İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı basın açıklaması yapmıştı. İYİ Parti bugün saat 16.00'da İl Başkanlığı önünde bir araya gelecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ PARTİ AKSU'YU BIRAKMIYOR

Antalya'da Aksu Belediye Meclisi Toplantısı'nda Belediye Başkanı Halil Şahin ile İYİ Parti Grup Sözcüsü Ramazan Özen arasında yaşanan tartışma kavgaya dönmüştü. İYİ Partili Özen ve Nevzat Akcan'ın meclis salonundan çıkarılmasının ardından İYİ Partililer Başkan Şahin'in makam odasını bastı. Yumrukların konuştuğu kavga partililerin araya girmesiyle sona ermişti. İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı yaşanan arbede üzerine dün İl Başkanlığı binası önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.

İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve İYİ Parti Genel Sekreteri ve İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz bugün saat 16.00'da İl Başkanlığı binası önünde Aksu Belediye Meclisi'nde yaşananlar ve İlçe Belediyesindeki yolsuzluk iddiaları ile ilgili basın açıklamasında bulunacak. Basın açıklamasının ardından soru - cevap bölümü gerçekleştirilecek. 

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer’de aşure ikramı

Kemer’de aşure ikramı