Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Videolar Yerel Hatay Kumlu'da tuşlu telefonun çalınma anı kamerada

Hatay Kumlu'da tuşlu telefonun çalınma anı kamerada

Hatay’ın Kumlu ilçesinde bir telefoncu dükkanına müşteri kılığında gelen hırsız, tezgahın üstündeki tuşlu cep telefonunu çaldı. O anlar kamerada...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Hatay’ın Kumlu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde Hasan Danacı’ya ait telefoncu dükkanında hırsızlık gerçekleşti. Şüpheli olarak belirlenen N.G., müşteri kılığına girerek iş yerinde bir süre vakit geçirdi. Dikkatlerin dağılmasını fırsat bilen N.G., tezgahın üzerinde duran ve değeri bin TL olan tuşlu cep telefonunu cebine koyarak dükkanın dışına çıktı.

Güvenlik Kamerasına takıldı

Hasan Danacı, telefonun çalındığını fark ettiğinde, hemen güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Kamera kayıtlarında, hırsızın telefonun üzerindeki bir anlık dalgınlığı fırsat bilerek telefonu çaldığı açıkça görüldü. Güvenlik kamerası görüntüleri, hırsızın nasıl dikkatlice telefonun cebine koyduğunu gözler önüne serdi.

İş yeri sahibi o anları anlattı

Hasan Danacı, yaşanan hırsızlık olayını şu sözlerle anlattı: “Haftanın başında rutin çalışma saatlerimiz sırasında, müşteri kılığında gelen bir hırsız dükkanımıza girerek bizden telefon almak istedi. Personelimiz telefonu teslim ederken, diğer müşterilerle ilgileniyorduk ve bu sırada dalgınlık yaşandı. Hırsız, bu dalgınlıktan yararlanarak tuşlu telefonu cebine koydu ve iş yerinden ayrıldı. Olayı fark ettiğimizde, kamera kayıtlarını inceledik ve durumu belirledik. Telefonun ücreti büyük bir meblağ olmasa da, işin içinde bir hırsızlık var. Diğer esnaf arkadaşlarımın dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir olayın yaşanmasını istemiyoruz” dedi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de sapık kurye bebekli kadını taciz etti! O anlar

İzmir'de sapık kurye bebekli kadını taciz etti! O anlar