Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Son yılların gözdesi Airfryer Teknolojisini yakından tanıyalım!

Son yılların gözdesi Airfryer Teknolojisini yakından tanıyalım!

Kızartmaların çekiciliği hepimizi etkiler, ancak geleneksel tarzda tüketildiğinde sağlık sorunlarına yol açabilir. Az yağlı alternatiflerle lezzeti koruyarak sağlıklı bir tercih yapabilirsiniz.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Son yılların gözdesi Airfryer Teknolojisini yakından tanıyalım!
KAYNAK: Haber Merkezi

Airfryer, sıcak hava kullanarak yiyecekleri çok az yağ ile ya da hiç yağ kullanmadan pişirir. Bu yöntemle dışı çıtır, içi yumuşacık lezzetli yemekler elde edebilirsiniz.

2. Tek Tuşla Pişirme Konforu:
Philips Airfryer'lar, otomatik pişirme programları sayesinde donmuş atıştırmalıklardan, taze kızartmalara, etten, balıktan, tavuktan keke kadar birçok yiyeği tek bir tuşla mükemmel kıvamda pişirme imkanı sunar.

3. Yemeğinizin Keyfini Dilediğiniz Zaman Çıkarın:
Airfryer Teknolojisi, hazırlanan yemekleri 30 dakikaya kadar sıcak tutma özelliği ile misafirlerinizi beklerken yemeklerinizi taze tutar, tekrar ısıtma zorunluluğunu ortadan kaldırır.

4. Hem Zamandan Hem Bütçeden Tasarruf:
Philips Airfryer modelleri, yüzde 90 daha az yağ kullanmanın yanı sıra, geleneksel fırınlara göre yüzde 70'e kadar daha az enerji harcar ve pişirme süresini neredeyse yarıya düşürerek zamandan ve bütçeden tasarruf sağlar.

5. Temizlemesi Çok Kolay:
Airfryer ile pişirilen yiyeceklerin bıraktığı koku ve bulaşıklarla baş etmek artık sorun değil. Airfryer, tek bir bulaşık çıkar ve kolayca temizlenir.

6. Herkesin Mutfağının Şefi:
Airfryer, kızartma, fırında pişirme, ızgara, kavurma, dehidrasyon, ekmek kızartma, buz çözme, tekrar ısıtma gibi 13 farklı pişirme tekniğiyle kullanıcılarına geniş bir yelpazede seçenek sunar. NutriU mobil uygulaması ile dünya mutfağından tariflerle herkes kendi mutfağının şefi olabilir.

7. Philips Airfryer ile Minimum Yağ, Maksimum Lezzet:
Philips, 10 yılı aşkın süredir uzman ekibiyle geliştirdiği Airfryer Teknolojisi ile bütçe dostu çözümler sunar. Geniş aileler için Airfryer XXL veya daha küçük aileler için Airfryer L modelleriyle dışı çıtır, içi yumuşacık yemeklerin keyfini çıkarın!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TYT sınavı son dakika

TYT sınavı son dakika