Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Manavgat'ta sokak köpeklerinin saldırısı 100 bin lirayı telef etti

Manavgat'ta sokak köpeklerinin saldırısı 100 bin lirayı telef etti

Manavgat'ta sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 2 ay önce doğum yapmış 100 bin lira değerindeki Holstein cinsi inek telef oldu. İneğin memesi parçalanan bir başka inek de yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta sokak köpeklerinin saldırısı 100 bin lirayı telef etti
MUHABİR: Süleyman Gezici

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısı 100 bin liralık ineği telef etti. Olay, ilçeye bağlı Doğançam Mahallesi'nde meydana geldi. Şehri Yılmaz'a ait 2 ay önce doğum yapmış Holstein cinsi inek, gece saatlerinde sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Bağlı olduğu için kurtulamayan ineğin memesi parçalanarak telef oldu.

100 Bin Lira değerinde ki inek telef oldu

İnek sahibi Şehri Yılmaz, olayın sabah saatlerinde fark ettiğini belirterek, "Gece köpek sesleri duyduk. Eşim kalkıp inekleri kontrol etti. Bir şey olmadığını söyleyerek geri geldi. Sabah saat 05.00 sıralarında ineği sağmak ve yemlemek için geldiğimde ineğin öldüğünü gördüm. Biz bu sokak köpeklerinden bıktık. İneğimiz köpeklerden kendisini kurtarabilmek için burada dönüp durmuş. İpin uzandığı yerler hep kan olmuş. Benim tek gelirim bu inekti. Diğer ineklerim süt vermiyor. Bu ineğin 2 aylık buzağısı da öksüz kaldı. Bu köpeklere çok sahip çıkılıyor. İneği, hayvanı hatta çocuğu parçalıyor ama bir sonuç yok. İnek ölüyor köpek haklı, geçenlerde kuzuyu parçaladı köpek haklı. Şimdi diğer ineklerimin başına aynı şeyin gelmesinden korkuyorum. Ahırımız var ama kapısı yok. Hayvanlar sıcaktan bunalmasın diye evimizin önüne bağlıyoruz. Bir başka ineğimin de memesini dişlemişler. Kantaron yağı sürdüm. Bu köpeklerle nasıl baş edeceğimizi bilemiyorum" dedi.

Olay sonrası jandarma ekipleri, bölgedeki sokak köpeklerini toplamak için çalışma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail’in Gazze’deki hastane saldırısı Antalya’da böyle protesto edildi

İsrail’in Gazze’deki hastane saldırısı Antalya’da böyle protesto edildi