Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Antalya'da keşfedilmeyi bekleyen doğa harikası

Antalya'da keşfedilmeyi bekleyen doğa harikası

Antalya ve Konya arasında, Giden Gelmez Dağları’nın eteğinde yer alan, doğal güzellikleri ve yaban hayvanları ile göz kamaştıran bir yerdir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da keşfedilmeyi bekleyen doğa harikası
KAYNAK: Haber Merkezi

Üzümdere Yaban Hayatı Geliştirme Sahası, Antalya ve Konya arasında, Giden Gelmez Dağları’nın eteğinde yer alan, doğal güzellikleri ve yaban hayvanları ile göz kamaştıran bir yer.

 Bu saha, 18.462 hektarlık bir alana yayılmış ve dört mevsim farklı renklerdeki bitkilerle kaplı. Burada, kızılçam, karaçam, sedir, ladin, ardıç gibi ağaçlar ve kekik, ardıç, geven, orman gülü gibi endemik bitkiler görebilirsiniz. Ayrıca, yaban keçisi, vaşak, kurt, tilki, yaban domuzu, tavşan, sincap, yarasa gibi birçok hayvanın yaşadığı bir cennet.

Bu sahada, yaban keçilerinin neslinin korunması için özel projeler yürütülüyor. Üzümdere Yaban Hayatı Geliştirme Sahası, şehrin gürültüsünden ve sıcaklığından uzaklaşmak isteyenler için ideal bir kaçamak noktası. Burada, Üzümdere Köyü’nde bulunan seyir terasından manzarayı izleyebilir, alabalık tesislerinde lezzetli bir yemek yiyebilir, doğanın sesine kulak vererek yürüyüş yapabilir, kamp veya piknik yapabilirsiniz.

Bu saha, henüz çok fazla bilinmeyen, ama görülmeye değer bir doğa harikası. Doğa severler, Üzümdere Yaban Hayatı Geliştirme Sahası’nı ziyaret etmeli.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor 5. tura galibiyetle yükseldi

Antalyaspor 5. tura galibiyetle yükseldi