Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Antalya Doğal Yaşam Parkı, Yarıyıl Tatiliyle Çocuk Sesleriyle Renklendi

Antalya Doğal Yaşam Parkı, Yarıyıl Tatiliyle Çocuk Sesleriyle Renklendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, yarıyıl tatiliyle birlikte çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Doğal Yaşam Parkı, Yarıyıl Tatiliyle Çocuk Sesleriyle Renklendi
KAYNAK: İHA

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, yarıyıl tatiliyle birlikte çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Park, 127 türde bin 400 hayvana ev sahipliği yapmakta ve Türkiye’nin en büyük hayvanat bahçelerinden biri olarak bilinmekte.

Doğa İle İç İçe Bir Alan

Doğal Yaşam Parkı, çocuklara doğa ile iç içe keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunuyor. Hayvanların olduğu bölümleri ziyaret eden çocuklar, bol bol fotoğraf çektirerek hem hayvan türleri hakkında bilgi ediniyor hem de eğleniyor. Zengin hayvan türleri ve geniş doğal yaşam alanlarıyla çocuklar, hayvanat bahçesinde gün boyu dolu dolu bir zaman geçirme fırsatı buldu. Antalya Doğal Yaşam Parkı, 09.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

“Gün Boyu Keyifli Vakit Geçiriyorlar”

Antalya Hayvanat Bahçesi ve Doğal Yaşam Parkı Sorumlusu Veteriner Hekim Aygül Arsun, yarıyıl tatili nedeniyle yoğunluk yaşadıklarını belirtti. Arsun, “Havaların da iyi gitmesiyle birlikte çocuklar ve aileleri gün boyu Doğal Yaşam Parkımızda çok keyifli bir vakit geçiriyor. Çocuklarımız 127 ayrı türde bin 400 hayvanımızı ziyaret ederken, farklı oyun alanlarında eğlenme fırsatı buluyor. Tüm Antalyalı ve dışarıdan gelen misafirlerimizi Antalya Doğal Yaşam Parkı’na bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB öğretmenlere 'adabımuaşeret' eğitimi başlatıyor

MEB öğretmenlere 'adabımuaşeret' eğitimi başlatıyor