Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Galeriler Spor Türkiye'den Fransa'ya set yok

Türkiye'den Fransa'ya set yok

Türkiye'nin milli kadın voleybol takımı, FIVB Kadınlar Milletler Ligi'nde Antalya'da Fransa'yı 3-0 yenerek ikinci galibiyetini aldı. Üç setlik mücadelede üstün performans sergileyen "Filenin Sultanları", 10 bin kişilik Antalya Spor Salonu'nda büyük bir coşkuyla desteklendi.

Türkiye'den Fransa'ya set yok 1
/ 12
Antalya'da düzenlenen Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından organize edilen Milletler Ligi (VNL) organizasyonunun Antalya etabındaki ilk hafta mücadelesi heyecanı dorukta yaşandı. Fransa ile Türkiye arasındaki karşılaşma, VNL'in Antalya ayağındaki dördüncü ve son maçı oldu.
Türkiye'den Fransa'ya set yok 2
/ 12
İlk Sette Filenin Sultanları Hızlı Başladı Voleybolseverler, 10 bin kişilik Antalya Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na denk gelen özel bir etkinlikle izlediler. Türkiye'nin milli voleybol takımı, maça hızlı başladı ve ilk sette Fransa karşısında üstünlüğü eline geçirdi. İlk dakikalardan itibaren rakibine üstünlük kuran "Filenin Sultanları", etkili servis, blok ve smaçlarla rakibini 25-19 mağlup ederek seti 1-0 önde tamamladı.
Türkiye'den Fransa'ya set yok 3
/ 12
İkinci Sette Türkiye'nin Üstünlüğü Sürdü İkinci sette de sahneye çıkan Türkiye, üstünlüğünü sürdürdü ve Fransa karşısında etkili bir performans sergiledi. Ay-yıldızlı ekip, ikinci seti de 25-16 önde bitirerek skoru 2-0'a taşıdı. Rakibine karşı üstünlüğünü sürdüren Türkiye, maçın kaderini belirleyen setlere bir adım daha yaklaştı.
Türkiye'den Fransa'ya set yok 4
/ 12
Üçüncü Sette Türkiye'nin Zaferi Üçüncü sette de üstün performansını sürdüren A Milli Kadın Voleybol Takımı, başantrenör Daniele Santarelli'nin taktikleriyle mücadeleye odaklandı. Özellikle savunmada etkili bir performans sergileyen "Filenin Sultanları", üçüncü seti 25-19 kazanarak maçı da 3-0 kazandı ve sahadan galip ayrıldı.
Türkiye'den Fransa'ya set yok 5
/ 12
Türkiye'den 4'te 4 Galibiyet Türkiye'nin milli kadın voleybol takımı, FIVB Kadınlar Milletler Ligi'nde aldığı bu galibiyetle Antalya'daki performansını sürdürdü. 4 maçta 4 galibiyet elde eden Türkiye, voleybolseverlerin takdirini topladı.
Türkiye'den Fransa'ya set yok 6
/ 12
Türkiye'den Fransa'ya set yok 7
/ 12
Türkiye'den Fransa'ya set yok 8
/ 12
Türkiye'den Fransa'ya set yok 9
/ 12
Türkiye'den Fransa'ya set yok 10
/ 12
Türkiye'den Fransa'ya set yok 11
/ 12
Türkiye'den Fransa'ya set yok 12
/ 12
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor Adana Demirspor'u son dakikalarda attığı golle yendi

Antalyaspor Adana Demirspor'u son dakikalarda attığı golle yendi