Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Galeriler Spor Muğla'da Her Kulaç Bir Fidan

Muğla'da Her Kulaç Bir Fidan

Muğla'nın Datça ilçesinde düzenlenen geleneksel "Datça Açık Kış Yüzme Maratonu," bu yıl 18. kez renkli anlara sahne oldu. Yunanistan'dan da katılımın olduğu etkinlikte toplam 333 yüzücü, soğuk kış günlerine meydan okuyarak denizle buluştu. Yarışlar, 3 bin metre ve bin 500 metre olmak üzere iki kategoride gerçekleşti.

Muğla'da Her Kulaç Bir Fidan 1
/ 4
Muğla'nın, kuzey ve doğusundaki çetin kış şartlarına rağmen, Datça ilçesinde "Her Kulaç Bir Fidan" slogarıyla düzenlenen maraton, sadece sporcuların değil, aynı zamanda orman yangınlarına dikkat çekmek amacıyla da önem taşıdı. İlk kez 2006 yılında düzenlenen etkinliği, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Datça Kaymakamlığı, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Sanayi ve Ticaret Odası destekledi.
Muğla'da Her Kulaç Bir Fidan 2
/ 4
Datça'nın en uç noktasında, Taşlık Plajı'nda gerçekleşen yarışlara bu yıl yerli ve yabancı birçok yaş kategorisinden 333 kadın ve erkek sporcu katıldı. Kulaç atan yüzücüler, Ege ve Akdeniz'in buluşma noktasında unutulmaz anlar yaşadılar.
Muğla'da Her Kulaç Bir Fidan 3
/ 4
Datça Kaymakamı Murat Atıcı, yarış öncesinde yaptığı açıklamada, "İnşallah kazasız belasız bir yarış olur. Datça'nın bütün güzelliklerini tadın gelmişken. Eski Datça, Knidos ve diğer limanlarımızı da inşallah oraları gezersiniz" dedi.
Muğla'da Her Kulaç Bir Fidan 4
/ 4
Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar ise etkinliğin 18. yılında, kendisine düşen 9. maratonu gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını belirterek, "Bizleri yalnız bırakmayan, bizim bu etkinliğimize güzellik katan sadece ülkemizden değil, Yunanistan’dan katılan yüzücülerimize bu güzel ortamı oluşturdukları için onlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

KAYNAK:İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engelli Bireylerle Bocce Oyunu Tanıtıldı

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engelli Bireylerle Bocce Oyunu Tanıtıldı