Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor David Akintola: 'Fenerbahçe'ye zarar verebiliriz'

David Akintola: 'Fenerbahçe'ye zarar verebiliriz'

Rizespor, Fenerbahçe maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Nijeryalı futbolcu David Akintola, takımın iyi bir başlangıç yaptığını ve ev avantajlarını kullanarak galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
David Akintola: 'Fenerbahçe'ye zarar verebiliriz'
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Süper Lig'in Karadeniz temsilcisi Rizespor, 25 Ağustos Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek. Yeşil-mavili ekip, Fenerbahçe karşılaşması için antrenmanlarını aralıksız sürdürüyor. Takımın Nijeryalı sağ kanat oyuncusu David Akintola, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetimindeki antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

‘Lige İyi Başlangıç Yaptık’

Sezonun başlamasını heyecanla beklediğini belirten David Akintola, 'Karşımızdaki rakibi iyi analiz ettik. Türkiye'nin en iyi takımlarından biriyle karşılaşacağız. Ancak biz şu ana kadar lige iyi bir başlangıç yaptık ve bu performansı sürdürmek istiyoruz. Evimizde oynamanın avantajını kullanarak taraftarlarımızla beraber güzel bir sonuç elde etmek istiyoruz. Hocamız İlhan Palut'un rehberliğinde her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz. Mourinho'nun ününe saygı duyuyoruz ancak asıl önemli olan bizim hocamızın bize verdiği talimatlar. Taraftarlarımıza keyifli bir maç izlettirmek istiyoruz. İyi futbol sergileyerek galip gelmek istiyoruz. Yeni sezon için takımımızı güçlü buluyorum. Yeni transferler de takıma olumlu katkı sağlıyor. Kendimi geliştirerek daha fazla gol ve asistle katkı sağlamak istiyorum' dedi.

'İyi Futbol Oynayarak Kazanmak İstiyoruz'

Hedeflerinden bahseden Akintola, ‘Amacımız her zaman en iyi sıralamayı elde etmek. Lig zorlu bir maraton ve taraftarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Sadece galip gelmek değil, aynı zamanda güzel futbol oynayarak kazanmak istiyoruz. Bu sezonu başarılı bir şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum. Yeni transferlerle güçlendik ve Fenerbahçe maçından 3 puanla ayrılmak için odaklandık. Beraberlik için sahaya çıkmayacak, galibiyet için mücadele edeceğiz’ şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Korsanla Mücadele Sürüyor! Başkan Alkan'dan Dikkat Çeken Paylaşım

Korsanla Mücadele Sürüyor! Başkan Alkan'dan Dikkat Çeken Paylaşım