Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan Birlik Mesajı

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan Birlik Mesajı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İzlanda maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Takımın iç ve dış destekle başarıya ulaşabileceğini belirten Montella, "Birlikten güç doğar" ifadesini kullandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan Birlik Mesajı
KAYNAK: İHA

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi'ndeki ikinci maçında İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Milliler, ilk maçında Galler ile 0-0 berabere kalmıştı. Karşılaşma öncesinde teknik direktör Vincenzo Montella, İzmir'deki Gürsel Aksel Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında takımın hazırlıklarını ve rakibin güçlü yönlerini değerlendirdi. Montella, İzlanda'nın özellikle duran toplarda ve taç atışlarında etkili bir takım olduğuna dikkat çekti ve bu duruma karşı özel önlemler alacaklarını belirtti.

Arda Güler’in Durumu Belirsiz

Galler maçında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz hakkında da konuşan Montella, oyuncunun performansından övgüyle bahsetti. Ancak kart cezalısı olduğu için İzlanda maçında yer alamayacağını belirtti. Arda Güler'in ise bir sakatlık sorunu yaşadığını dile getiren Montella, "Arda, maç sonrasında bir darbe aldı ve dün rahat yürüyemiyordu. Bugün antrenmana çıkmasa bile değerlendirme süremiz var" dedi. Arda'nın maçta baştan mı yoksa sonradan mı oynayacağı konusunda kararlarını maç saatine yakın bir zamanda vereceklerini ifade etti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan Birlik Mesajı

“Futbolculara Eleştiriler Yoğun Olduğunda Anlamıyorum”

Montella, milli takım teknik direktörlerinin sürekli baskı altında olduğunu ifade ederek, futbolculara yönelik eleştirilerin yoğunluğuna anlam veremediğini dile getirdi. "Ben Türk değilim ama buradaki duyguları en iyi şekilde yaşıyorum. Napoli'nin kültürü, Türk kültürüne çok benziyor. Futbolcularımızın bölünmesine izin vermemeliyiz" diyen Montella, birliktelik vurgusu yaptı. Milli takımın, Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği başarıları hatırlatarak, iç ve dış desteğin önemine değindi.

“Birliktelik Bozulmamalı”

İzlanda maçında özellikle birlik duygusunun korunması gerektiğini belirten Montella, Galler maçında takımın ilk 30 dakikada zorlandığını ancak daha sonra toparlandıklarını söyledi. "On kişi kalmamıza rağmen futbolcularımız rakibe fırsat vermedi. Birlik olmamız lazım, futbolcularımız bunu hak ediyor" dedi. İzlanda karşılaşmasının İzmir için de özel bir gün olduğunu ve bu maçı galibiyetle tamamlayarak kutlamalara katkıda bulunmak istediklerini ifade etti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan Birlik Mesajı

Oyuncuların Fiziksel Durumu

Montella, oyuncuların fiziksel durumuna da değinerek, yoğun sezonlarda futbolcuların en az üç hafta dinlenmesi gerektiğini söyledi. Bilimsel verilere dayanarak, oyuncuların fiziksel olarak toparlanması ve yeni sezona hazır hale gelmesi için 35-40 günlük bir sürece ihtiyaç duyduklarını vurguladı. İzlanda’nın fiziksel olarak Türkiye’den daha güçlü olacağını düşünmediğini belirten Montella, eleştiriler yapılırken bu gibi detayların göz önünde bulundurulması gerektiğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe-Medina transferinde Wanda Nara'nın sürpriz müdahalesi

Fenerbahçe-Medina transferinde Wanda Nara'nın sürpriz müdahalesi