Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor 8 Eylül 2024'te Hangi Maçlar Var? Hangi Maç Hangi Kanalda?

8 Eylül 2024'te Hangi Maçlar Var? Hangi Maç Hangi Kanalda?

Futbolseverler, 8 Eylül 2024 Pazar günü oynanacak maçları merak ediyor. TRT Spor, beIN Sports, TV8.5 ve Exxen gibi spor kanallarında yayınlanacak karşılaşmalar futbol heyecanını doruğa taşıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
8 Eylül 2024'te Hangi Maçlar Var? Hangi Maç Hangi Kanalda?
KAYNAK: Haber Merkezi

Futbolseverler, 8 Eylül 2024 Pazar günü hangi maçların oynanacağını öğrenmek için spor kanallarının yayın akışlarını yakından takip ediyor. Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve milli maçlar bugün de futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak. Peki, bugün hangi takımlar karşı karşıya gelecek? Hangi kanallarda yayınlanacak ve maçlar şifresiz mi olacak? İşte detaylar...

8 Eylül 2024 uluslar ligi maçları

Futbolun nabzı bugün Uluslar Ligi'nde atıyor. Birbirinden zorlu mücadeleler futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Lüksemburg - Beyaz Rusya karşılaşması saat 16:00'da başlarken, Portekiz - İskoçya mücadelesi ise gece saatlerinde futbol coşkusunu artıracak.

  • 16:00 Lüksemburg - Beyaz Rusya
  • 19:00 Bulgaristan - Kuzey İrlanda
  • 19:00 Danimarka - Sırbistan
  • 19:00 Slovakya - Azerbaycan
  • 19:00 Cebelitarık - Lihtenştayn
  • 21:45 Portekiz - İskoçya
  • 21:45 İsviçre - İspanya
  • 21:45 İsveç - Estonya
  • 21:45 Hırvatistan - Polonya

Hangi maçlar hangi kanalda?

Bugün oynanacak karşılaşmalar, farklı spor kanalları aracılığıyla futbolseverlerle buluşacak. TRT Spor, beIN Sports, Exxen ve TV8.5 kanalları, günün önemli maçlarını futbolseverlere sunacak. Maçların büyük bir kısmı şifreli yayınlanırken, bazı maçlar şifresiz olarak izlenebilecek.

Futbol heyecanı TRT Spor ve beIN Sports'ta

Bugün futbolun adresi, ağırlıklı olarak TRT Spor ve beIN Sports olacak. Özellikle Uluslar Ligi'nin önemli maçları bu kanallarda izleyicilerle buluşacak. Portekiz - İskoçya ve İsviçre - İspanya gibi kritik maçlar ise futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmalar arasında yer alıyor.

Maçları nasıl izlerim?

Bugün oynanacak maçların yayın akışını kontrol etmek isteyen futbolseverler, ilgili kanalların web sitelerinden veya televizyon rehberlerinden güncel yayın saatlerine ulaşabilirler. beIN Sports, Exxen ve TRT Spor'un yanı sıra bazı maçlar şifresiz olarak TV8.5'ta da yayınlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kültür'de 3 Parsel Otel Alanına Dönüştü!

Kültür'de 3 Parsel Otel Alanına Dönüştü!