Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Son Dakika Kemal Kılıçdaroğlu ile Sinan Oğan bir araya geldi

Kemal Kılıçdaroğlu ile Sinan Oğan bir araya geldi

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, bugün bir araya geldi. Önceliğin seçim güvenliği olduğu toplantıda, millet iradesinin de sandığa yansıması konusu da ele alındı. Sinan Oğan görüşme sonrası basın toplantısı yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemal Kılıçdaroğlu ile Sinan Oğan bir araya geldi

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan bugün saat 13.00'da bir araya geldi. Seçim güvenliğinin ele alındığı toplantıdan sonra Oğan, basın toplantısı düzenledi. Oğan'ın sözlerinden öne çıkan noktalar şöyle;

4c78ca15-43ec-4230-ac9b-b2c3b2dc7077-w

YABANCI SEÇMEN SAYISINDAKİ ARTIŞ

Sinan Oğan: "Bu seçimin selameti için  bndan sonra da diyalog kapılarını açık tutacağız" Bizim başlıca endileşerimiz hem geçmiş dönem verilerine baktığımızda 1 milyon civarında normal nufüs artışının dışında bir seçmen fazlası olduğunu ögrüyoruz. İkinci olarak yabancı seçmenlerin ağırlıklı olduğu yönünde endişelerimiz var. 

DEPREM BÖLGESİNİ TERK EDEN SEÇMENLERİN LİSTEYE ALINMAMASI

Oğan:"Deprem dolayısı ile bölgeyi terk eden 2 milyonun üzerindeki seçmenlerin sadece 450 bin tanesinin kayıt altına alınması, ama 1 milyon 650 bin seçmenin ise kayıt yaptırmamış olması. Bu hem demokrasiye seçmen iradesinin sandığa yansıması noktasında büyük bir sıkıntıdır hem de seçim güvenliğini sıkıntıya sokacak bir konudur. "

"MEDYA AMBARGOSUNUN KALKMASI LAZIM"

Basın toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sinan Oğan,  "Maalesef bize dönük bir medya ambargosu var, bunun kaldırılması lazım. Geçtiğimiz gün RTÜK önünde bir itiraz mitingi toplantısı yaptık. Anayasal olarak bizim de diğer adaylar kadar gösterilme hakkımız var .Bize de mikrofon uzatılması gerekiyor ancak bu, Türkiye'de sağlanmıyor" 

BÜTÜN ADAYLAR ÇIKALIM KONUŞALIM 

Oğan eşit şartlarda yarışılması gerektiğini vurgulayarak "Biz parmak boyasını da defalarca YSK'ya önerdik ama kabul edilmedi. Şunu da önerdik, biz cumhurbaşkanı adayları olarak medyaya çıkalım. Madem bizi çıkartmıyorsunuz, hepimizi birden davet memeleketin meselelerini tartışalım."

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YARGI MENSUPLARI İFTARDA BULUŞTU

YARGI MENSUPLARI İFTARDA BULUŞTU