Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Seçim 2024 Alanya’da Şoke Eden Bisiklet Hırsızlığı

Alanya’da Şoke Eden Bisiklet Hırsızlığı

Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir bisikletli kişi, iş yeri önündeki başka bir bisikleti alarak bölgeden uzaklaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya’da Şoke Eden Bisiklet Hırsızlığı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir bisikletli kişi, iş yeri önündeki başka bir bisikleti alarak bölgeden uzaklaştı. Şahsın rahat tavırları, iş yeri güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Bisikletin sahibi Oktay Uysal, bisikletinin değerinin 5 bin TL olduğunu belirtti.

Olayın Meydana Geldiği Yer ve Zaman

Olay, Konaklı Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bulunan bir iş yerinde gece saatlerinde meydana geldi. Bisiklet üzerinde iş yerine yaklaşan bir şahıs, dükkanın önünde duran Oktay Uysal’a ait olan bisiklete doğru yanaştı. İş yeri önündeki bisikletin yanında duran şahıs, hiçbir şey olmamış gibi diğer bisikleti alarak bölgeden uzaklaştı.

Güvenlik Kamerası Kaydı ve Jandarma İncelemesi

İş yeri önündeki bisikletin çalınma anı, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Olayın ardından dükkanın önüne gelen jandarma ekipleri, inceleme yaparak bisikleti çalan şahsı bulmak için çalışma başlattı.

Bisiklet Sahibinin Açıklaması

Bisikletin sahibi Oktay Uysal, bisikletinin yaklaşık 5 bin lira değerinde olduğunu ve safari tarzı bir bisiklet olduğunu belirtti. Uysal, “Dün gece 12.30’da çalındı. Şahıs kendi bisikletiyle benim bisikletimin yanına geldi. Etrafa bakınıyor. Başka bir dükkandan kamera görüntüsü buldum. Kendi bisikletiyle benimkini sürüp götürüyor.” dedi ve olayın ardından hemen jandarmayı aradığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yerlikaya Beşiktaş'taki Yangının Saniye Saniye Görüntüsünü Paylaştı

Bakan Yerlikaya Beşiktaş'taki Yangının Saniye Saniye Görüntüsünü Paylaştı