Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Politika Zafer Partisi'nde kan kaybı! Tayyibe Merve Çakar İYİ Parti'ye geçti

Zafer Partisi'nde kan kaybı! Tayyibe Merve Çakar İYİ Parti'ye geçti

Tayyibe Merve Çakar, İstanbul Milletvekili adayı olarak istifa edip Zafer Partisi'nden ayrıldı. Şimdi İYİ Parti'de siyasi kariyerine devam edecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Zafer Partisi'nde kan kaybı! Tayyibe Merve Çakar İYİ Parti'ye geçti
MUHABİR: Kamer Durdu

Tayyibe Merve Çakar, 28. Dönem Zafer Partisi İstanbul Milletvekili adayı olarak gösterilmiş, ancak geçtiğimiz günlerde mobbinge uğradığı iddiasıyla partisinden istifa ettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu. Çakar'ın bu kararının ardından İYİ Parti'ye katıldığı haberleri geldi.

İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı İlteriş Kağan Arslan, Çakar'ın katılımını sosyal medya hesabından "aramıza hoşgeldin" dilekleriyle duyurdu. Arslan, aynı zamanda Tayyibe Merve Çakar'ın rozet takma töreninin yakın bir tarihte Ankara İl Başkanlığı'nda, İl Başkanı Dr. Yener Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşeceğini belirtti.

Ilteris

Tayyibe Merve Çakar Kimdir?

1994 yılında Yalova'da doğan Tayyibe Merve Çakar, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Yalova'da tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümünden mezun olan Çakar, üniversite eğitiminin ardından özel sektörde çeşitli firmalarda çalıştı.

Zafer Partisi çatısı altında siyasete atılan Çakar, Yalova Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapmaktaydı ve aynı zamanda İstanbul milletvekili adayı olarak da biliniyordu. Partisinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Çakar, yeni politik dönemde siyasi kariyerine bu parti çatısı altında devam edecek.

Tayyibe Merve Çakar

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Konyaaltı Sahil Projesi Mart'ta tamamlanıyor

Antalya'da Konyaaltı Sahil Projesi Mart'ta tamamlanıyor