Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Politika Özgür Özel’den Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Özgür Özel’den Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yeni Genel Başkanı Özgür Özel ve eşi Didem Özel, 4 Kasım Cumartesi günü yapılan 38. Olağan Kurultay'da görevi sona eren Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve Selvi Kılıçdaroğlu’nu devir teslim töreni öncesi evlerinde ziyaret etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel’den Kılıçdaroğlu'na ziyaret
KAYNAK: İHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve eşi Didem Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve Selvi Kılıçdaroğlu’nu evlerinde ziyaret etti.

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda Genel Başkan seçilen Özgür Özel, eşi Didem Özel ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nu Ankara’daki evinde ziyaret etti. Kemal Kılıçdaroğlu, Özel çiftini kapıda karşılarken ziyaret,  saat 13.00’de gerçekleşti. Yaklaşık yarım saat süren ziyaret sonrası Kılıçdaroğlu, Özel çiftini uğurladı.

Sıcak karşılama ve uğurlama 

Ziyaret sonrası açıklama yapan Özgür Özel, “Genel başkan ve eşini evlerinde ziyaret ettik. Son derece sıcak karşılandık. Gerçekten son derece mahcup oldum. Genel başkanın buraya kadar uğurlaması, karşılaması nezaketini gösteriyor. Genel başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Genel merkezdeki devir teslimden sonra açıklama yaparız. İşin bu kısmı aile meselesi” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başakşehir'de iş merkezi yangını

Başakşehir'de iş merkezi yangını