Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Politika Çukurova'da adaylıktan alınan Birol Büyüköztürk İYİ Parti'den istifa etti

Çukurova'da adaylıktan alınan Birol Büyüköztürk İYİ Parti'den istifa etti

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in İyi Parti'ye geçişi ve Birol Büyüköztürk'ün İyi Parti'den istifası siyasi arenada dikkat çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çukurova'da adaylıktan alınan Birol Büyüköztürk İYİ Parti'den istifa etti
KAYNAK: Haber Merkezi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in CHP'den ayrılıp İyi Parti'ye katılması sonrasında, Çukurova Belediye Başkan adaylığından alınan Birol Büyüköztürk, İyi Parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Büyüköztürk, yaptığı açıklamada, ailesinin onuru için bu kararı aldığını vurguladı.

"Rencide Edici Olay" Sonrası İstifa

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Büyüköztürk, adaylığının kendisinden "rencide edici" şekilde alındığını ve bu durumun ailesinin onurunu zedelediğini belirtti. Geçmişte parti içerisinde üstlendiği görevlere atıfta bulunan Büyüköztürk, ailesi ve yakın çevresiyle yaptığı görüşmelerin sonucunda İyi Parti'den ayrılma kararı aldıklarını ifade etti.

Parti İçi Geçmişi

Büyüköztürk, açıklamasında, İyi Parti'nin kuruluşundan itibaren aktif bir rol üstlendiğini ve partide çeşitli görevlerde bulunduğunu dile getirdi. Kendisine destek verenlerle olan anılarının ve dostluklarının unutulmayacağını belirten Büyüköztürk, İyi Parti'ye ve destekçilerine başarılar diledi.

Birol Büyüköztürk'ün İyi Parti'den istifası, Çukurova Belediye Başkanlığı seçimlerinde partiler arası dinamikleri etkileyebilir. Büyüköztürk'ün istifası sonrasında, partinin aday tercihleri ve seçim stratejileri üzerinde de değişiklikler yaşanabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da aniden bastıran dolu yağışı çevreyi beyaza bürüdü

Hatay'da aniden bastıran dolu yağışı çevreyi beyaza bürüdü