Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Politika AK Parti’nin yerel seçim sloganı belli oldu!

AK Parti’nin yerel seçim sloganı belli oldu!

AK Parti, 2024 yerel seçime hazırlık kapsamında, 'Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir' sloganıyla vatandaşın karşısına çıkacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AK Parti’nin yerel seçim sloganı belli oldu!

AK Parti, 31 Mart 2024'te gerçekleşecek olan yerel seçimlere hazırlık kapsamında sahaya çıkmaya ve vatandaşlarla buluşmaya hazırlanıyor. Parti, yerel seçim takvimine uygun olarak temayül yoklamasını tamamladı ve aday tespit çalışmalarına odaklandı. Bu süreçte, kampanya çalışmalarına da hız verildi.

'Vatandaşların mutluluğu ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi' ilkesi çerçevesinde 'Gerçek belediyecilik' markasını benimseyen AK Parti, kampanyasını bu temel üzerine inşa edecek. Ana slogan olarak belirlenen 'Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'dir' ifadesi, partinin yerel seçimlerdeki ana temasını yansıtacak.

Propaganda sürecinin başlaması ve partinin adaylarının tanıtımı için 7 ve 15 Ocak tarihleri öne çıkıyor. Bu çerçevede, büyükşehir belediye başkan adaylarının açıklanmasının planlandığı 7 Ocak ya da toplamda 74 adayın aynı anda duyurulacağı 15 Ocak tarihleri üzerinde çalışılıyor. Aday tanıtım etkinlikleri, Haliç Kongre Merkezi ya da Ankara Spor Salonu gibi önemli mekanlarda gerçekleşecek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla kamuoyuyla paylaşılacak. Parti, seçim sürecinde güçlü bir iletişim stratejisi izleyerek 'Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'dir' sloganıyla seçmene ulaşmayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin ünlü cam fabrikası iflas haberiyle sarsıldı

Türkiye'nin ünlü cam fabrikası iflas haberiyle sarsıldı