Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Politika AK Parti - Yeniden Refah Partisi ittifak için görüşecek

AK Parti - Yeniden Refah Partisi ittifak için görüşecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, yerel seçimlerde AK Parti ile ittifak görüşmesi yapacaklarını açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AK Parti - Yeniden Refah Partisi ittifak için görüşecek
KAYNAK: İHA

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin merkez yürütme kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, AK Parti ile yerel seçimlerde ittifak olma konusunu değerlendirdi. Suat Kılıç, 'AK Parti heyeti randevu istedi, yarın akşam görüşme yapılacak' dedi.

AK Parti ile ittifak randevusu

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Suat Kılıç, AK Parti ile yerel seçimlerde ittifak görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, 'Görüşmeler devam ediyor ama biraz fasılalı devam ediyor. Yarın akşam yapılacak bu görüşmenin neticesine göre sürecin devamına ilişkin yeni açıklamalarda bulunabiliriz' dedi.

İstanbul Filistin yürüyüşü

Suat Kılıç, partisinin İstanbul Galata Meydanı'nda düzenlenen 'Filistin’e destek teröre lanet' mitingi ve Galata Meydanı'nda yapılan boykot çağrılarına destek verdiklerini de belirtti.

3600 ek göstergeye

3600 ek gösterge meselesine de değinen Kılıç, hükümetin bu konuda adaletsiz davrandığını ifade etti. Çeşitli meslek gruplarının 3600 ek gösterge kapsamından faydalanırken bazı grupların dışında bırakıldığını belirterek, 'Bu sözün tutulması lazımdır. Çalışanlarla birlikte emeklileri de 3600 ek gösterge haklarından yararlandırılmalıdır. Yeniden Refah Partisi olarak bu yönde yapılacak her türlü çalışmanın destekçisi olacağız' dedi.

Milli kaynak paketlerine dönme çağrısı

Suat Kılıç ayrıca, ekonominin borç faiz ekonomisi olduğunu savunan Kılıç, hükümeti milli kaynak paketlerine dönmeye davet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Putin: Ukrayna'da savaşan yabancılar Rusya vatandaşlığı alabilecek

Putin: Ukrayna'da savaşan yabancılar Rusya vatandaşlığı alabilecek