Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Muğla Muğla'da kültür evleri ziyaretçi akınına uğruyor

Muğla'da kültür evleri ziyaretçi akınına uğruyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Osman Hamdi Bey, Bozüyük Kültür Evi ve Belen Kahvesi yerli ve yabancı misafirleri ağırlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'da kültür evleri ziyaretçi akınına uğruyor
MUHABİR: Banu Yapar

Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait Osman Hamdi Bey, Bozüyük Kültür Evi ve Belen Kahvesi, yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor. 2023 yılında sadece bu yıl 50,783 kişiyi ağırlayan kültür evleri, açıldığı günden bu yana toplamda 166,783 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Muğla'nın turistik merkezi

Muğla, turizm, tarım ve kültürle öne çıkan bir kent olma özelliğini taşıyor. Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Muğla'da, Büyükşehir Belediyesine bağlı kültür evleri ve Belen Kahvesi, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Muğla'da Kültür Evleri Ziyaretçi Akınına Uğruyor

2023 yılında 50 bini geçti

Muğla Büyükşehir Belediyesi verilerine göre; 2023 yılında Osman Hamdi Bey Kültür Evi'ne 2,282, Bozüyük Kültür Evi'ne 7,021, Belen Kahvesi'ne ise 41,480 ziyaretçi ağırladı. Bu yıl toplamda 50,783 kişi kültür evlerini ziyaret etti.

Binlerce kişi gezdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait Osman Hamdi Bey, Bozüyük Kültür Evi ve Belen Kahvesi, açıldığı günden bu yana toplamda 166,783 kişiyi ağırlayarak ziyaretçi akınına uğradı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Evleneceğim' Diyerek C*nsel İst*smar Davasından Kurtuldu: Adaletin Sorgulanması

'Evleneceğim' Diyerek C*nsel İst*smar Davasından Kurtuldu: Adaletin Sorgulanması