Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Survivor All Star'da Elenen İsim Kim Oldu? 

Survivor All Star'da Elenen İsim Kim Oldu? 

Survivor All Star'da dün akşam yapılan eleme heyecanında Bozok ile Ersin arasında gerçekleşen düello sonucunda yarışmaya veda eden isim Ersin oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Survivor All Star'da Elenen İsim Kim Oldu? 
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Geçtiğimiz haftalarda Aysu ile yapılan düelloda kaybederek adaya veda eden Kardeniz'in ardından, Survivor All Star'da yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta belirlenen eleme adayları arasında Yunus Emre, Yaman, Mustafa Kemal ve Ersin yer aldı.

Düello Kim Kazandı?

Düelloda, Yunus Emre ve Yaman, Mustafa Kemal ile Ersin arasında mücadele etti. Yunus Emre düelloyu kazanarak yarışmaya devam etme hakkı elde ederken, Mustafa Kemal ile Ersin arasındaki düello sonucunda kazanan isim Mustafa Kemal oldu.

Geçtiğimiz hafta eleme gerçekleşememişti ancak bu hafta Bozok ve Sercan arasında yapılan düelloda kazanan isim Sercan oldu. Daha sonra Yaman ve Ersin arasında gerçekleşen düelloda ise galip gelen isim Yaman oldu.

Survivor All Star'da Elenen İsim Kim Oldu?

Yunan Emre, Mustafa Kemal, Sercan ve Yaman'ın elenme adaylığından kurtulmasının ardından geriye kalan Ersin, finale Bozok ile kaldı. Ancak oyunu kaybeden Ersin, Survivor'a veda etmek zorunda kaldı.

Survivor'a erken veda eden Ersin, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Bu düellodan çıkacağımı zannediyordum. Fakat ekibimden yani Kırmızı takımdan Bozok beni elemiş oldu. Bozok'u tebrik ediyorum. 45 günlük hikayem burada noktalandı bugün. Öncelikle ben Acun Ağabey'e çok teşekkür ediyorum. Ben herkesi çok seviyorum eğer kırgınlık bir üzüntü olduysa özür diliyorum. Ben herkesi çok seviyorum benim hikayem burada bitti."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beylikdüzü’nde Lüks Siteye İkinci Kez Silahlı Saldırı: Şüpheli Yakalandı

Beylikdüzü’nde Lüks Siteye İkinci Kez Silahlı Saldırı: Şüpheli Yakalandı