Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Nazlı Bulum'dan Şaşırtan İtiraf: 'İçimde Kaldı'

Nazlı Bulum'dan Şaşırtan İtiraf: 'İçimde Kaldı'

Nazlı Bulum'un açıklamaları dinleyenleri şoke etti! Ünlü oyuncu, ilk cinsel deneyiminde yaşadığı olayı "Umarım annem dinlemez" isimli podcast programında samimiyetle paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nazlı Bulum'dan Şaşırtan İtiraf: 'İçimde Kaldı'

Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncusu Nazlı Bulum, katıldığı podcast programında yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme oturdu. İşte Bulum'un ilk cinsel deneyiminde yaşadığı olayın detayları.

Beklenmedik Sorun

Nazlı Bulum, ilk cinsel deneyimine dair anılarını paylaşırken, annesinin ısrarı ve başına gelen beklenmedik sorunu dile getirdi. Bulum, annesinin özel bir anı olması konusundaki ısrarına rağmen yaşadığı komik ve zorlu anları dinleyicilerle paylaştı.

Nazlı Bulum'dan Şaşırtan İtiraf 'İçimde Kaldı' 1 (2)-1

İçimde Prezervatif Kaldı İtirafı

Ünlü oyuncu, ilk seviştiği haftada karşılaştığı komik olayı anlatırken, içinde prezervatif kaldığını itiraf etti. O anları annesiyle nasıl paylaştığını ve aldığı tepkileri açıklayan Bulum, durumu komik bir dille aktardı.

Nazlı Bulum'dan Şaşırtan İtiraf 'İçimde Kaldı' 1 (1)-1

 Panik Anları

Nazlı Bulum, annesinin kontrolcü tavırlarıyla başa çıkmaya çalıştığı ilk cinsel deneyiminde yaşananları detaylı bir şekilde anlattı. Olayın vahametini fark edince annesine başvurduğunu ve içinde prezervatif kaldığını söylediğini belirtti.

Nazlı Bulum'dan Şaşırtan İtiraf 'İçimde Kaldı' 1 (2)

Nazlı Bulum'un Komik Anlatımı

Bulum, yaşadığı olayın korkunçluğuna rağmen annesinin gülerek tepki verdiğini dile getirerek, anılarına komik bir dokunuş kattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fernando Santos'un Çılgınlığı! Oyunculara Sitem Etti!

Fernando Santos'un Çılgınlığı! Oyunculara Sitem Etti!