Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kumluca DEVA PARTİSİ KUMLUCA’YA DEVA OLUYOR

DEVA PARTİSİ KUMLUCA’YA DEVA OLUYOR

Yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşların tüm birikimlerinin, evlerinin ve seralarının zarar görmesi üzerine DEVA Partisi Antalya İl Başkanlığı yaşanan bu üzücü olaya kayıtsız kalmadı. İl Başkanlığı olarak selden hemen sonra manevi yardım için Kumluca’ya giden il teşkilatı, oluşan maddi yaraları kapatmak için Kumluca’ya gitti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
DEVA PARTİSİ KUMLUCA’YA DEVA OLUYOR

GEÇİCİ DEĞİL KALICI ÇÖZÜME İHTİYAÇ VAR

Genel Merkez’den İdari ve Mali İşler Başkanı Mustafa Uçak ve DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner önderliğinde başlatılan Kumluca’ya maddi yardım uygulaması DEVA Partisi Antalya İl Teşkilatının da katılımı ile Kumluca’ya deva oldu.Selden hemen sonra manevi desteğe giden Antalya DEVA Partisi İl Başkanı Selda Öner: “Kumluca büyük bir felaket ile sınandı. Vatandaşlarımızın evleri, işyerleri, tarlaları ve seraları çamura teslim olmuş durumda. Bu bölgenin hemen her sene bu ve benzeri sorunları yaşamaması için geçici değil kalıcı çözümlere ihtiyacı var. Çok geçmiş olsun Kumluca” dedi.

Antalya İl Başkanı Selda Öner, yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsa yardımcı olması ve vatandaşların kendilerini toparlayabilmesini umut ettiklerini ve maddi manevi yardımda bulunan tüm il teşkilatına teşekkür ettiğini dile getirdi.HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Göynük’te altyapı çalışmaları devam ediyor

Göynük’te altyapı çalışmaları devam ediyor