Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Muğla’da Sanatseverler Tiyatroya Doydu

Muğla’da Sanatseverler Tiyatroya Doydu

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği tiyatro etkinlikleri, şehrin dört bir yanında sanatseverleri buluşturdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla’da Sanatseverler Tiyatroya Doydu
KAYNAK: İHA

Muğla Büyükşehir Belediyesi, sanatseverlerle buluşturduğu ilk tiyatro etkinliğinde, Tiyatro Balans’ın “Dikkat Aile Var” isimli oyununu sahneledi. Tiyatro Balans ekibi, Muğla’nın farklı ilçelerinde sahne alarak, vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı. Oyun, 12 Ağustos’ta Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde, 13 Ağustos’ta Ula Belediye Düğün Salonu’nda, 14 Ağustos’ta Marmaris Armutalan Kültür Merkezi’nde, 15 Ağustos’ta Datça Amfi Tiyatrosu’nda ve 16 Ağustos’ta Fethiye Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

A W269294 02

Ünlü Oyuncular Muğlalılarla Buluştu

Oyun, Selahattin Taşdöğen, Suna Yıldızoğlu, Murat Ercanlı, Ceren Bayır, Ebru Yıldız ve Suat İnal gibi tanınmış oyuncuları Muğlalılarla buluşturdu. Bu isimlerin yer aldığı kadro, tiyatro severlerden büyük ilgi gördü ve oyun her ilçede yoğun bir katılımla sahnelendi.

A W269294 03

Gülümseten Hatıralar Nostalji Rüzgarı Estirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bir diğer tiyatro etkinliği olan “Gülümseten Hatıralar” da izleyicilere nostalji dolu anlar yaşattı. Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral gibi ekranların tanınan isimlerinin rol aldığı oyun, geçmişten günümüze uzanan bir köprü kurarak vatandaşların beğenisini kazandı. “Gülümseten Hatıralar”, 13 Ağustos’ta Seydikemer Seki Meydanı’nda, 14 Ağustos’ta Dalaman Cumhuriyet Meydanı’nda, 15 Ağustos’ta Ortaca Festival Alanı’nda, 16 Ağustos’ta Köyceğiz Atatürk Meydanı’nda ve 17 Ağustos’ta Kavaklıdere Amfi Tiyatro’da sahne aldı.

A W269294 04

Başkan Aras’tan Tiyatroya Tam Destek

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, tiyatro etkinliklerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Aras, “Kültür ve sanatın şehri Muğlamızda, sanatseverleri bu denli kaliteli oyunlarla buluşturmak bizim için büyük bir gurur. Vatandaşlarımızın da bu ilgisi bizleri motive ediyor. Dünya Kenti Muğla vizyonuyla hareket ederek, şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Aras, Muğla’nın sadece doğal güzellikleriyle değil, aynı zamanda kültürel etkinlikleriyle de ön plana çıkması gerektiğini vurguladı. Sanatın her dalında olduğu gibi tiyatroda da Muğla’nın önemli bir merkez haline gelmesi için çalışmaların süreceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Denizin Üzerinde Yürüdü! Herkes Ağzı Açık İzledi

Antalya'da Denizin Üzerinde Yürüdü! Herkes Ağzı Açık İzledi