Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Kulis CHP ve MHP heyetleri bayramlaştı

CHP ve MHP heyetleri bayramlaştı

Geleneksel siyasi bayramlaşma ziyaretleri çerçevesinde, Kurban Bayramı vesilesiyle MHP heyeti, CHP heyetini ziyaret ederek bayramlaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP ve MHP heyetleri bayramlaştı
KAYNAK: İHA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Azize Çeroğlu ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Eda Albayrak'tan oluşan heyet, MHP tarafından kabul edildi ve bayramlaşıldı.

'Nerede o eski bayramlar!'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, siyasi partiler arası bayramlaşmaların artık Türkiye'de geleneksel bir hal aldığını belirtti. Yavuzyılmaz, siyasetin güzellikleri kadar zorlukları olduğunu vurgulayarak, 'Ülkemizdeki gergin siyasi ortam, iletişim ve diyalogun önemini artırmaktadır. Bayramlar, bu tür zor zamanlarda bir araya gelmek için bir fırsat sunuyor' dedi.

Chp Ve Mhp Heyetleri Bayramlaştı 2

Ekonomik sıkıntılar bayram coşkusunu gölgede bıraktı

Bayramın ekonomik krizle mücadele eden birçok vatandaş için mutsuzluk ve umutsuzluk anlamına geldiğini belirten Yavuzyılmaz, özellikle asgari ücretin yetersiz olduğunu ve emeklilerin geçinme sıkıntısı çektiğini ifade etti. Bu durumun, toplumun farklı kesimlerindeki insanları aynı coşkuyla bayramı kutlamaktan alıkoyduğunu dile getirdi.

KİT'lerin durumu değerlendirildi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, KİT'lerin yönetimi ve hazine ilişkileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Karakaya, KİT'lerin hazine tarafından yönetildiğini ancak kendi iç dinamikleriyle hareket ettiğini belirtti. Bu yapıya ilişkin düzenlemelerin gelecekte tartışılabileceğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da İcradan Satılık Kelepir Mercedes

Adana'da İcradan Satılık Kelepir Mercedes