Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Kulis CHP İzmir ve Antalya adayları ne zaman açıklanacak?

CHP İzmir ve Antalya adayları ne zaman açıklanacak?

2024 Yerel Seçimleri için Parti Meclisi'ni bir kez daha toplayacak olan Cumhuriyet Halk Partisi'nde İzmir, Antalya ve Çankaya adayları belli olacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP İzmir ve Antalya adayları ne zaman açıklanacak?

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 31 Mart 2024 seçimleri için aday belirleme süreci hız kazanıyor. Genel Başkan Özgür Özel liderliğinde, CHP kurmayları, Parti Meclisi'ni toplayacak. Bu toplantı, aday belirleme sürecindeki en kapsamlı görüşmelerden biri olarak öne çıkıyor.  Kamuoyunun büyük bir merakla beklediği İzmir, Çankaya ve Antalya adayları toplantıda masaya yatırılacak.

22 Ocak 2024 Pazartesi günü (bugün) yapılması beklenen CHP PM toplantısının hafta içi başka bir tarihe ertelendi.

CHP İzmir ve Antalya adayları ne zaman açıklanacak?

Özgür Özel tarih verdi

CHP Lideri Özgür Özel, 'Önümüzdeki hafta içinde perşembe ya da cuma günü yapacağımız Parti Meclisi (PM) toplantısında çok sayıda belediye başkan adayımızı daha açıklayacağız. Tahmin ediyorum ondan sonraya bir PM toplantımız daha kalabilir. Belki çok istisnai haller için PM’ler yapılabilir ama bu cuma günü ve önümüzdeki hafta, oldukça mesafe alacağımızı düşünüyorum.' dedi.

CHP'den açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel seçimlerde göstereceği isimlerin belirleneceği kritik Parti Meclisi (PM) toplantısının tarihi belirlendi. Toplantı, 26 Ocak Cuma günü saat 18.00’de gerçekleştirilecek.

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak?

CHP yönetimi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yeniden adaylığını ele alacak. Antalya için Ümit Uysal'ın da adı öne çıkıyor.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak?

İzmir'de ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buğra Gökce, eski Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in adaylık konusundaki durumu değerlendirilecek. Ayrıca, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın adaylık olasılığı da görüşülecek.

CHP Çankaya Belediye Başkan adayı kim olacak?

Çankaya adaylığında ise Gül Çiftçi, Sercan Çığgın ve Bekir Ödemiş isimleri öne çıkıyor. İbrenin Gül Çiftçi'yi gösterdiği, ancak Sercan Çığgın ve Bekir Ödemiş'in de adaylığa uygun isimler olarak değerlendirildiği belirtiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
22 Ocak 2024 TV yayın akışı! Bugün hangi diziler var? Bugün kanallarda ne var?

22 Ocak 2024 TV yayın akışı! Bugün hangi diziler var? Bugün kanallarda ne var?