Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Galeriler Hatay Hatay'da engelsiz aşk! Sosyal medyada buldu, 13 bin kilometre aştı

Hatay'da engelsiz aşk! Sosyal medyada buldu, 13 bin kilometre aştı

Bedensel engelli bir vatandaş, sosyal medyadan tanışarak aşık olduğu Endonezyalı ile Hatay Reyhanlı'da yapılan düğünle evlendi.

Hatay'da engelsiz aşk! Sosyal medyada buldu, 13 bin kilometre aştı 1
/ 6
Hatay'ın Kumlu ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki bedensel engelli Ahmet Hekimoğlu, çocukluk döneminde geçirdiği bir trafik kazası sonucu belinden aşağısını hareket ettiremez hale geldi. Ancak, Hekimoğlu'nun hayatı, Endonezyalı genç kadın Suhartini Lestari ile tanışmasıyla bambaşka bir yöne evrildi.
Hatay'da engelsiz aşk! Sosyal medyada buldu, 13 bin kilometre aştı 2
/ 6
Instagram üzerinden tanıştığı Suhartini'ye duyduğu aşk, Hekimoğlu'yu 13 bin kilometrelik bir yolculuğa sürükledi.
Hatay'da engelsiz aşk! Sosyal medyada buldu, 13 bin kilometre aştı 3
/ 6
Hatay'dan yola çıkarak Endonezya'nın Sulawesi adasında bulunan Selatan Selayar kentine giden Hekimoğlu, aşkının peşinden binlerce kilometre yol kat etti.
Hatay'da engelsiz aşk! Sosyal medyada buldu, 13 bin kilometre aştı 4
/ 6
Endonezya'da düzenlenen nikahlarından sonra Türkiye'ye dönen Ahmet ve Suhartini çifti, Reyhanlı ilçesinde geleneksel adetlere uygun bir düğünle dünya evine girdi. Düğünde, Endonezyalı gelin Suhartini'nin Türk halayına katılması ve çiftin engel tanımayan aşkıyla yapılan ilk dans, katılımcıları duygulandırdı.
Hatay'da engelsiz aşk! Sosyal medyada buldu, 13 bin kilometre aştı 5
/ 6
Sosyal medya üzerinden tanışan çift, 9 aylık bir sürecin ardından Türkçe ve Endonezya dillerini aşarak İngilizce ile iletişim kurdu. Ahmet Hekimoğlu, bu süreci şu sözlerle anlattı: 'İkimiz de birbirimize karşı dürüst olduk ve bu dürüstlük sonucunda birbirimize olan hislerimiz büyüdü, ben de çıktım gittim Endonezya’ya ve aldım geldim.'
Hatay'da engelsiz aşk! Sosyal medyada buldu, 13 bin kilometre aştı 6
/ 6
Endonezyalı gelin Suhartini, Türkiye'yi ve Türk insanlarını çok sevdiğini belirterek, 'Çok mutluyum, bütün insanlar çok sıcakkanlı, yardımsever. Bu yüzden her zaman Türkiye’ye karşı ilgim vardı' dedi. Damadın babası Mustafa Hekimoğlu ise, 'Bugün mutlu günümüz. Endonezya’dan buraya gelin getirdik. İnşallah herkes mutlu olur' şeklinde konuştu.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şehitlere son görev! Kahramanlar memleketlerinde toprağa verildi

Şehitlere son görev! Kahramanlar memleketlerinde toprağa verildi