Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Aleyna Tilki ve Mor ve Ötesi’nden: “Yaz Yaz Yaz”

Aleyna Tilki ve Mor ve Ötesi’nden: “Yaz Yaz Yaz”

Aleyna Tilki ve Mor ve Ötesi’nden düet haberi. Ajda Pekkan’dan sonra yaz yaz yaza farklı yorum geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aleyna Tilki ve Mor ve Ötesi’nden: “Yaz Yaz Yaz”

23 Yaşındaki ünlü şarkıcı Aleyna Tilki  ile ünlü  rock grubu Mor ve Ötesi ile "Yaz Yaz Yaz" şarkısının düetini yaptı. "Yaz Yaz Yaz", Türk şarkıcı Ajda Pekkan'ın 1990 çıkışlı onuncu stüdyo albümü Ajda 1990'da yer alan şarkı, Şehrazat tarafından yazılıp bestelendi. Şarkının prodüksiyonunu müzik prodüktörü Kaan Arslan yaptı.


Güzel şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda heyecanını paylaşarak “Sizlerle birlikte çalışma fırsatım olduğu için çok gururluyum Mor ve Ötesi. Ben de müziklerinizi dinlerken hissettiklerimi Mor ve Ötesi’yle keşfeden o milyonlarca çocuktan biriydim. Ve müziğinizin zamansızlığı her zaman ufkumu açtı. Çocukluğumdan beri içimde özgürleşmeyi bekleyen hayallerime, hikayeme, yapmak istediklerime destek ve umut olduğunuz için tüm kalbimle teşekkür ederim. Ayrıca Kaan Arslan’a da teşekkür ederiz. Birlikte yorumladığımız ‘Yaz Yaz Yaz’ yayında!” sözlerini kullandı.


"Kıskanmayın"
Şarkı sonrası eleştiri yağmuruna tutulan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki eleştirilere sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Tilki,“Benim gibileri üzerseniz bu çağda üretecek olan insanlar, sesi bin tane işlemden geçmeden şarkı çıkartamayan, sahnede canlı bile söyleyemeyen ve asıl yeteneği müzik yapmak olmayan o insanlar olacak. Şimdiden kulaklarınız armoni hatalarıyla dolu yeni şarkılara alışmaya başladı haberiniz olsun  Gerçekten kulaklarınızın gelecekteki yeni üretimlerde de gerçek şeyler duymasını istiyorsanız şuan boş yere sağır taklidi yapmayın. Ülkemizde müziği sevenlere örnek olup, ufkumuzu daima açan mor ve ötesi abilerim bana destek verdiği için de bu kadar kıskanmayın” ifadelerini kullandı.

Kamer Durdu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Şimşek’ten, Bahar’a destek

Bakan Şimşek’ten, Bahar’a destek