Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Videolar Gündem Vaniköy'deki kaçak villaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı!

Vaniköy'deki kaçak villaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı!

Üsküdar Vaniköy'deki kaçak inşaatın öncesi ve sonrası görüntüleri yayınlandı. Valilik tespit tutanağında, doğal zemin ve bitki örtüsüne zarar verildiği belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Üsküdar Vaniköy’de yer alan kaçak bir inşaatın öncesi ve sonrasına dair çarpıcı görüntüler gün yüzüne çıktı. İstanbul Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından yapılan incelemelerde, doğal zemin ve bitki örtüsüne ciddi anlamda zarar verildiği belirlendi.

İnceleme Sonuçları Açıklandı

Vaniköy'deki kaçak inşaatın incelenmesi sonucunda hazırlanan tespit tutanağında, Boğaziçi Doğal ve Tarihi Sit Alanı içerisinde bulunan alanda yapılan kaçak inşaatın detayları yer aldı. Tespit tutanağında, 2 katlı ve 1 katlı betonarme ve çelik konstrüksiyon taşıyıcı sistemli yapılar ile çeşitli diğer yapıların doğal zemine zarar verdiği vurgulandı.

İnşaat Faaliyetleri Durduruldu

Yapı müteahhitinin herhangi bir izin belgesi sunamadığı ve daha sonrasında belgenin iletilmesi gerektiği beyan edildi. Ancak, alanın doğal sit alanı olmasından dolayı inşaat faaliyetlerinin izinsiz olduğu kanaatine varılarak tüm inşai çalışmalar durduruldu.

Faaliyetlerin İzinsiz Olduğu Tespit Edildi

İstanbul Valiliği'nin yaptığı açıklamada, söz konusu inşaatın eski ve yeni haline ait fotoğrafların incelenerek tahribatın boyutunun ortaya konulduğu belirtildi. Doğal zemin ve bitki örtüsüne yapılan fiziksel müdahalelerin önüne geçilmesi amacıyla alınan tedbirlerin devam edeceği vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef Türkiye 73. Bölüm Yayınlandı: 74. Bölüm Fragmanı İzle

MasterChef Türkiye 73. Bölüm Yayınlandı: 74. Bölüm Fragmanı İzle