Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Videolar Güncel MHP'den Müge Anlı ve Esra Erol'a karşı eleştiri

MHP'den Müge Anlı ve Esra Erol'a karşı eleştiri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), sunucular Müge Anlı ve Esra Erol'u rahatsız edecek bir adım attı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

MHP'den Kadın Programlarına Karşı Çağrı: "Türk Örf ve Adetlerini Hiçe Sayıyorlar"

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türk televizyonlarında giderek artan kadın programlarına karşı bir çağrıda bulundu. TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, gündüz kuşağında yayınlanan bu programları eleştiren Öztürk, Türk toplumundaki mağduriyetleri ve olayları dile getiren bu programların gençleri ve toplumu olumsuz etkilediğini savundu.

Programlar, Türk Örf ve Adetlerine Aykırı

Milletvekili Öztürk, söz konusu programları Türk örf ve adetlerine, İslam ahlakına aykırı bulduğunu ifade etti. Programların, toplumun genel yapısına olumsuz etki ettiğini belirten Öztürk, bu programlarda işlenen olayların genel olarak sunulmasının, Türk toplumunun değerlerine zarar verdiğini dile getirdi.

Gençleri Olumsuz Etkiliyorlar

Özellikle gençleri hedef alan bu programların, toplumda mağduriyetlerin yanı sıra olumsuz davranış modellerini de teşvik ettiğini savunan Öztürk, bu nedenle ilgili mercileri göreve davet etti. Toplumun bu konudaki taleplerini haklı bulduğunu ifade eden milletvekili, söz konusu programların yasaklanması ve yayından kaldırılması çağrısında bulundu.

Öztürk: "Toplumun Değerleri Korunmalı"

Öztürk, Türk toplumunun değerlerinin korunması gerektiğini vurgulayarak, bu tür programların toplum üzerindeki olumsuz etkilerine karşı önlem alınması gerektiğini belirtti. Türk örf ve âdetlerini hiçe sayan programların yayından kaldırılması talebiyle ilgili olarak ilgili kurumların göreve davet edilmesiyle ilgili bir çözüm önerdi.

Kaynak: Nihat Saraç

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnsanlık dışı davranış: Ne yazık ki o kadın sosyal medyada

İnsanlık dışı davranış: Ne yazık ki o kadın sosyal medyada