Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Galeriler Güncel İngiltere'de 300 bin kişi Filistin'e destek protestosu

İngiltere'de 300 bin kişi Filistin'e destek protestosu

İngiltere'nin başkenti Londra İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 300 bin Filistin destekçisi bir araya geldi.

İngiltere'de 300 bin kişi Filistin'e destek protestosu 1
/ 10
Londra'nın kalbinde, İngiltere'nin başkentinde, yaklaşık 300 bin Filistin destekçisi bir araya gelerek, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik devam eden saldırılarına karşı bir protesto gerçekleştirdi.
İngiltere'de 300 bin kişi Filistin'e destek protestosu 2
/ 10
Gazze'ye karşı artan yoğun bombardımanın 36. gününde, dünya genelinde binlerce kişi İsrail'in bu saldırılarına son verilmesi talebiyle gösteriler düzenliyor.
İngiltere'de 300 bin kişi Filistin'e destek protestosu 3
/ 10
Hyde Park'ta toplanan göstericiler, duyarlılıklarını ve dayanışmalarını ifade etmek amacıyla başkent Londra'nın merkezinden ABD büyükelçiliği yakınlarına kadar uzanan yaklaşık 5 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirdi.
İngiltere'de 300 bin kişi Filistin'e destek protestosu 4
/ 10
Bu kitlesel gösteride Filistin'e destek vurgusu yapılırken, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına acil bir ateşkes talebiyle çeşitli sloganlar atıldı.
İngiltere'de 300 bin kişi Filistin'e destek protestosu 5
/ 10
Göstericilerin ellerinde taşıdığı pankartlar arasında, "Gazze'yi bombalamayı bırakın", "Acil ateşkes", "Aksa'dan ellerinizi çekin" gibi mesajlar öne çıkarken, özellikle çocuklara yönelik saldırılara karşı duyulan tepki net bir şekilde ifade edildi.
İngiltere'de 300 bin kişi Filistin'e destek protestosu 6
/ 10
Bu büyük kitlenin sesiyle, İsrail ve ABD'ye yönelik tepkiler, sadece Londra'da değil, tüm dünyada yaşanan insan hakları ihlallerine karşı küresel bir çağrı niteliği taşıdı.
İngiltere'de 300 bin kişi Filistin'e destek protestosu 7
/ 10
İşte protestodan bazı görüntüler...
İngiltere'de 300 bin kişi Filistin'e destek protestosu 8
/ 10
...
İngiltere'de 300 bin kişi Filistin'e destek protestosu 9
/ 10
...
İngiltere'de 300 bin kişi Filistin'e destek protestosu 10
/ 10
...

Londra'nın kalbinde, İngiltere'nin başkentinde, yaklaşık 300 bin Filistin destekçisi bir araya gelerek, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik devam eden saldırılarına karşı bir protesto gerçekleştirdi. Gazze'ye karşı artan yoğun bombardımanın 36. gününde, dünya genelinde binlerce kişi İsrail'in bu saldırılarına son verilmesi talebiyle gösteriler düzenliyor.

Hyde Park'ta toplanan göstericiler, duyarlılıklarını ve dayanışmalarını ifade etmek amacıyla başkent Londra'nın merkezinden ABD büyükelçiliği yakınlarına kadar uzanan yaklaşık 5 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirdi. Bu kitlesel gösteride Filistin'e destek vurgusu yapılırken, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına acil bir ateşkes talebiyle çeşitli sloganlar atıldı.

Göstericilerin ellerinde taşıdığı pankartlar arasında, "Gazze'yi bombalamayı bırakın", "Acil ateşkes", "Aksa'dan ellerinizi çekin" gibi mesajlar öne çıkarken, özellikle çocuklara yönelik saldırılara karşı duyulan tepki net bir şekilde ifade edildi. Bu büyük kitlenin sesiyle, İsrail ve ABD'ye yönelik tepkiler, sadece Londra'da değil, tüm dünyada yaşanan insan hakları ihlallerine karşı küresel bir çağrı niteliği taşıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Emniyetin Eğitime Destek Kermesinden Renkli Görüntüler

Antalya Emniyetin Eğitime Destek Kermesinden Renkli Görüntüler