Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Videolar Güncel Dilan ve Engin Polat’ın otopark kavgası: Komşusuna yumruk attı

Dilan ve Engin Polat’ın otopark kavgası: Komşusuna yumruk attı

Haklarında kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlamalar bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın Çekmeköy'de gerçekleşen doğum günü partisi kavgasına dair yeni görüntüler gün yüzüne çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

"Haklarında 'kara para aklama', 'vergi kaçırma' gibi suçlamalar bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın Çekmeköy'de gerçekleşen doğum günü partisi kavgasına dair yeni görüntüler gün yüzüne çıktı. Videolarda, Engin Polat'ın komşusuna saldırısı ve olaya karışan diğer kişilerin şiddet uygulaması net bir şekilde görülüyor.

Dilan Polat, eşine erken doğum günü sürprizi yaparak lüks bir araç hediye etmiş ve billboardlara ilan vererek kutlamıştı. Ancak doğum günü partisi, komşularıyla yaşanan araç parkı anlaşmazlığı nedeniyle kavgaya dönüşmüştü. Görüntülerde, Polat çiftinin komşularıyla yaşadığı gerginlik ve şiddet olayları net bir şekilde izlenebiliyor.

Çekmeköy'deki villalarında gerçekleşen olayda, Dilan Polat'ın komşusuna yönelik saldırısı ve ardından gelişen karmaşık olaylar, güvenlik kameraları tarafından kaydedilmiş durumda. Olayın ardından tatil için yurtdışına çıkan çift, daha sonra dönerek emniyete ifade vermiş, suçlamaları reddetmişti.

Şu an için devam eden soruşturma çerçevesinde, çiftin haklarındaki suçlamalar ve yaşanan kavga netlik kazanmaya çalışıyor. Kamuoyu, olayın gelişmelerini yakından takip ediyor."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Körfezine düşen yıldırım geceyi aydınlattı

İzmir Körfezine düşen yıldırım geceyi aydınlattı