Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Videolar Güncel 77 yaşındaki kadın ağırlık kaldırarak rekor kırıyor!

77 yaşındaki kadın ağırlık kaldırarak rekor kırıyor!

77 yaşındaki Joan MacDonald, kilo verme hikayesini paylaşarak sosyal medyada ün kazandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Joan MacDonald adlı kadın, Instagram'da 1,8 milyon takipçiye sahip olarak Women’s Health US Magazine dergisinin kapağında yer aldı. Sağlık ve form arayışında kaydettiği ilerlemeyi bir dizi paylaşımla gösteren MacDonald, "Güçlü olmanın önemini asla küçümsemeyin. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak 'zor'unuzu seçin. Değişim acısının diğer tarafında, büyüme ve fırsatlarla dolu geniş bir dünya var" dedi.

Fazla kiloları nedeniyle kalp krizi ve felç riskiyle mücadele ettiğini açıklayan MacDonald, yaşlılık ve obezitenin ne kadar maliyetli olabileceğini vurgulayarak bunu "cehenneme giden tek yön bilet" olarak tanımladı. Espriyle, "Acı dolu ve sonu gelmeyen ilaçlarla dolu bir hayat şaka değil" diyen MacDonald, "O karanlık gecede sessizce yerine, proteinimi tartmayı, sebzelerimi yemeyi, adımlarımı takip etmeyi ve spor salonuna düzenli olarak gitmeyi tercih ederim" şeklinde ekledi.

En son 2021 yılında paylaştığı videoda 80 kilo ağırlık kaldıran Joan MacDonald, artık ağırlığının iki katını kaldırabildiğini belirtti.

Kaynak: Nihat Saraç

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ukrayna'ya İHA Azerbaycan'a SİHA Filistin'e dua

Ukrayna'ya İHA Azerbaycan'a SİHA Filistin'e dua