Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Galeriler Yaşam Dikkat ormanda bebek var

Dikkat ormanda bebek var

Uludağ'ın eteklerindeki ormanlık alanda, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yerleştirilen fotokapanlar, renkli görüntülerle dolu ilginç bir hayvan dünyasını ortaya çıkardı.

Dikkat ormanda bebek var 1
/ 7
Yavru ayı, geyik, yaban kedisi, tilki ve domuzlar, bu doğal yaşam alanında fotoğraflandı ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, "Dikkat ormanda bebek var" başlığıyla bu özel anları paylaştı.
Dikkat ormanda bebek var 2
/ 7
Orman içine yerleştirilen foto kapanlar, Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün titiz gözlemi sayesinde, özellikle yabani hayvanların anne ve yavrularına ait eşsiz videoları ortaya çıkardı.
Dikkat ormanda bebek var 3
/ 7
Sosyal medyada büyük ilgi gören bu görüntüler arasında, anne tilki ve yavruları, yaban domuzu ailesi, yaban kedisi ve yavruları, ayı ailesi ve geyik ailesinin özel anları yer aldı.
Dikkat ormanda bebek var 4
/ 7
Dikkat çeken bir diğer görüntü ise bir yıl önce kaybedilen sağ ön kolu olan engelli bir anne ayının, şimdi ise 2 yavrusu ile birlikte foto kapanlara takılmasıydı.
Dikkat ormanda bebek var 5
/ 7
Engelli anne ayı, geçen bir yıl içinde iki yavrusunu başarıyla büyütmüş görünüyor.
Dikkat ormanda bebek var 6
/ 7
Sol ön kolu bir ayı kapanına veya insanlarla yaşadığı mücadelede kaybeden anne ayının, engel yaşamasına rağmen iki yavrusunu büyütmesi, onun ne kadar özverili bir anne olduğunu gösteriyor.
Dikkat ormanda bebek var 7
/ 7

Kaynak: İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye’de Cinsiyet  Değiştiren Ünlüler!

Türkiye’de Cinsiyet Değiştiren Ünlüler!