Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Galeriler Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’ın Ailesiyle Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’ın Ailesiyle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın kuzeyindeki terör saldırısında şehit düşen Denizlili Uzman Çavuş Mehmet Serinkan'ın ailesiyle bir araya gelerek acılarını paylaştı. 32 yaşındaki şehidin cenazesi, memleketi Denizli'nin Tavas ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’ın Ailesiyle Görüştü 1
/ 4
Tören sırasında şehidin eşi Çilem Serinkan, Türk bayrağına sarılı tabutuna uzun süre sarılarak duygusal anlar yaşadı. Şehidin tekerlekli sandalyeyle alana getirilen 23 yaşındaki engelli kardeşi Büşra Serinkan ise ağabeyinin fotoğrafına bakarak gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit ailesinin yaşadığı acı, törene katılanları derinden etkiledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’ın Ailesiyle Görüştü 2
/ 4
AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, törenin ardından şehit ailesini ziyaret etti. Zeybekci, baba Ali Serinkan'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda buluşturdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’ın Ailesiyle Görüştü 3
/ 4
Cumhurbaşkanı Erdoğan, aileye taziyelerini ileterek, "Buradan tüm kardeşlerimizin özellikle temennileri, bizi cennetinde kavuşturmasıdır. Rabbim yar ve yardımcınız olsun" dedi. Taziye dilekleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden baba Ali Serinkan ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duasına "Amin" diyerek karşılık verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’ın Ailesiyle Görüştü 4
/ 4
Bu sırada şehidin kız kardeşi Büşra Serinkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini duymak istediğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeybekci'nin yardımıyla Büşra ile görüştü. Genç kız, "Sayın Cumhurbaşkanım ben sizin hayranınızım, ben sizi çok seviyorum" derken, Erdoğan da "Allah razı olsun. Sevenlerin çok olsun inşallah. İnşallah Ankara’da veya Denizli’de görüşme fırsatını buluruz" şeklinde karşılık verdi.

KAYNAK:İHA

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gezen Objektif 23: 100 yıllık fotoğraf için 10 bin adımda Döşemeboğazı

Gezen Objektif 23: 100 yıllık fotoğraf için 10 bin adımda Döşemeboğazı