Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Galeriler Dünya Hindistan'da sel felaketi! 31 kişi öldü

Hindistan'da sel felaketi! 31 kişi öldü

Hindistan'ın güneyinde bulunan Tamil Nadu eyaletinde yaşanan şiddetli yağışlar, sel felaketine neden oldu. İşte yaşanan felaketin detayları...

Hindistan'da sel felaketi! 31 kişi öldü 1
/ 7
Hindistan'ın Tamil Nadu eyaletinde meydana gelen şiddetli yağışlar, yerleşim yerlerini sular altında bıraktı ve bazı yollarda büyük hasara yol açtı.
Hindistan'da sel felaketi! 31 kişi öldü 2
/ 7
Eyaletteki felaketin boyutu, bakanlık yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarla gün yüzüne çıktı.
Hindistan'da sel felaketi! 31 kişi öldü 3
/ 7
Hindistan Maliye Bakanı Nirmala Sithraman, felaketin ardından yaptığı açıklamada, son bir haftada 31 kişinin sel ve şiddetli yağışlar nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.
Hindistan'da sel felaketi! 31 kişi öldü 4
/ 7
Sithraman, ölü sayısının artabileceğini belirtirken, şu ana kadar mahsur kalan 40 binden fazla kişinin kurtarıldığını ve kurtarma çalışmalarının devam ettiğini aktardı.
Hindistan'da sel felaketi! 31 kişi öldü 5
/ 7
Sel felaketine müdahalede bulunan Hindistan Hava Kuvvetleri, evlerinde mahsur kalanlara yardım için helikopterleri kullanarak gıda poşetleri bıraktı. Bu önemli müdahale, felaketin etkilenen bölgelerine ulaşmak için hava destekli kurtarma çabalarını vurguluyor.
Hindistan'da sel felaketi! 31 kişi öldü 6
/ 7
Meteoroloji servisi, Tamil Nadu eyaletinde mevsim normallerinin üzerinde bir yağış aldığını ve yağışın önümüzdeki 5 gün boyunca devam edeceğini belirtti. Bu durum, bölgedeki sel riskini arttırarak kurtarma ekiplerini daha da zorlu bir göreve soktu.
Hindistan'da sel felaketi! 31 kişi öldü 7
/ 7
Yaşanan sel felaketi ve devam eden yağışlar, Tamil Nadu'da acil yardım ve kurtarma çabalarının yoğunlaşmasına neden oldu. Felaketi yaşayan bölge halkına yardım elini uzatmak için çalışan tüm ekiplere destek devam ediyor.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süper Lig'in en değerli 11'i güncellendi

Süper Lig'in en değerli 11'i güncellendi