Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Galeriler Asayiş Geçen yıl gazi olmuştu bu yıl şehit düştü: Sinop’ta son yolculuğuna uğurlandı

Geçen yıl gazi olmuştu bu yıl şehit düştü: Sinop’ta son yolculuğuna uğurlandı

Geçen yıl gazi olan ve 22 Aralık'ta Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, memleketi Sinop'ta toprağa verildi.

Geçen yıl gazi olmuştu bu yıl şehit düştü: Sinop’ta son yolculuğuna uğurlandı 1
/ 7
Geçen yıl gazi olan ve 22 Aralık'ta Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, memleketi Sinop'ta binlerce vatandaş tarafından düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.
Geçen yıl gazi olmuştu bu yıl şehit düştü: Sinop’ta son yolculuğuna uğurlandı 2
/ 7
Irak'ın Kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde düzenlenen saldırıda şehit düşen Erenoğlu'nun cenazesi, Boyabat ilçesindeki törenin ardından toprağa verildi.
Geçen yıl gazi olmuştu bu yıl şehit düştü: Sinop’ta son yolculuğuna uğurlandı 3
/ 7
Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınları ile birlikte Adalet Bakan Yardımcısı Niyazi Acar, Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Alâ, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ve diğer yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Geçen yıl gazi olmuştu bu yıl şehit düştü: Sinop’ta son yolculuğuna uğurlandı 4
/ 7
Şehit Erenoğlu'nun naaşı, Yeşilyurt-Sarıağaççayırı Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Geçen yıl gazi olmuştu bu yıl şehit düştü: Sinop’ta son yolculuğuna uğurlandı 5
/ 7
Cenazeden görüntüler...
Geçen yıl gazi olmuştu bu yıl şehit düştü: Sinop’ta son yolculuğuna uğurlandı 6
/ 7
...
Geçen yıl gazi olmuştu bu yıl şehit düştü: Sinop’ta son yolculuğuna uğurlandı 7
/ 7
...

Geçen yıl gazi olan ve 22 Aralık'ta Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, memleketi Sinop'ta binlerce vatandaş tarafından düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Irak'ın Kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde düzenlenen saldırıda şehit düşen Erenoğlu'nun cenazesi, Boyabat ilçesindeki törenin ardından toprağa verildi.

Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınları ile birlikte Adalet Bakan Yardımcısı Niyazi Acar, Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Alâ, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ve diğer yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Erenoğlu'nun naaşı, Yeşilyurt-Sarıağaççayırı Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dünya Üzerindeki İlginç Yılbaşı Gelenekleri! Çok Şaşıracaksınız!

Dünya Üzerindeki İlginç Yılbaşı Gelenekleri! Çok Şaşıracaksınız!