Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Çorum Merkez'de mahkemeden satılık 131 m² daire

Çorum Merkez'de mahkemeden satılık 131 m² daire

Çorum Merkez'de mahkemeden satılık 131 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çorum Merkez'de mahkemeden satılık 131 m² daire
KAYNAK: Haber Merkezi

Çorum Merkez'de 131 m² daire mahkemeden satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/52 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Çorum İli, Merkez İlçesi, Ulukavak Mahallesi, Deve Yolu Mevki, Cilt: 52, Sayfa: 5125, Ada: 47, Parsel: 186 adresinde, 399,42 m² alanındaki ana gayrimenkulü arsa vasfında, Kat İrtifakı yapılı, kömürlük eklentili (EK:3), 1.Kat, (3) bağımsız bölüm numaralı mesken niteliğinde kayıtlı olup, Bodrum Kat + Zemin Kat + 2 Normal Kat olmak üzere toplam 4 katlı binada bulunan bağımsız bölüm; ayrık nizam, yığma kagir olarak 1994 yılında inşa edilmiş binada bulunmaktadır. Elektrik, su, telekomünikasyon, doğalgaz ve kanalizasyon gibi altyapısı mevcuttur. III.Sınıf B Grubu yapılar sınıfına dahildir. (3) Numaralı Bağımsız Bölüm: Halihazırda mesken olarak kullanılmakta, ısınması kalorifer (doğalgaz-müstakil kombili sistem) ile sağlanan daire, 1.Katta, brüt 131,00 m² alanında olup, 3 oda, salon, mutfak, kiler, banyo, tuvalet, lavabo, hol, antre ve 3 balkon gibi mahallerden oluşmuştur. Daire tüm yönlere cephelidir. Dairenin; salon ve odalarının zemini vernikli ahşap döşeme, mutfak, antre, hol beyaz çimentolu suni mermer plak kaplama, duvar ve tavan yüzeyleri kireç, çimento ve kum karışımı sıvalı, üzeri plastik badanalıdır. Doğalgaz çekili ve kombisi olan mutfağında mermer tabliyeli tezgah, altında ve üstünde suntalemden yapılı dolaplar mevcuttur. Dairenin dış giriş kapısı çelik, pencereleri, iç kapı kasa ve kanatları ahşap, üzeri yağlı boyalıdır.
Adresi : Ulukavak Mahallesi, Tekceviz 12.Sokak, Elif Apt., No: 30 Kat 1 Merkez / ÇORUM
Yüzölçümü : 131,00 m2
Arsa Payı : 8/30
İmar Durumu: Ayrık nizam 3 katlı konut alanında kalmaktadır.
Kıymeti : 1.250.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir. Kömürlük eklentisi mevcuttur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Arabada Enselerinden Vurulmuş Halde Bulundular!

Arabada Enselerinden Vurulmuş Halde Bulundular!