Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Ankara Keçiören'de icradan satılık 2+1 daire

Ankara Keçiören'de icradan satılık 2+1 daire

Ankara Keçiören'de icradan satılık 2+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Keçiören'de icradan satılık 2+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Ankara Keçiören'de 2+1 daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup, mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/75 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri :

Ankara İli, Keçiören İlçesi, Pınarbaşı Mahallesi, 4096 Ada, 1 Parsel, 2. Kat, 14 Nolu Bağımsız Bölümde Kayıtlı Taşınmaz Satılacaktır. Ana Taşınmaz Özellikleri ; Bina 4 katlı, 14 bağımsız bölüm içermektedir. Bina bodrum + zemin + 2 normal kat olarak inşa edilmiştir. Bodrum katında; bağımsız bölümlere ait kömürlükler, teknik hacimler ve 2 adet mesken, Zemin katında; bina girişi ve 4 adet mesken ve diğer katların her birinde 4 'er mesken olmak üzere toplam 14 bağımsız bölüm yer almaktadır. Bağımsız Bölüm Özellikleri; İncelemelerde Keçiören Belediyesi İmar Arşivinden tarafımıza iletilen Mimari projesi esas alınmıştır. Taşınmaz mahallinde yapılan incelemede, konut nitelikli, ana yapıda 2. Normal katta ve 14. No.lu bağımsız bölüm de yer aldığı görülmüştür. Bina girişine göre sağ, arka- yan tarafta olup, kuzey, doğu cephelidir. Projesine göre yasal brüt kullanım alanı 100,58 m² olarak tespit edilmiştir. Mahallinde yapılan ölçümde net kullanım alanı ~76 m² olarak tespit edilmiştir. Projesinde; Antre, 2 oda salon çıkışlı olmak üzere toplam 3 oda, salon, mutfak, banyo, wc, 2 balkon bölümlerinden oluşmaktadır. Mahallinde; Antre, 2 oda salon çıkışlı olmak üzere toplam 3 oda, salon, mutfak, banyo, wc ve 2 balkon bölümlerinden oluşmaktadır. Salon ve odaların zeminleri laminat parke döşeli, duvarları sıva üzeri boyalıdır. Antre ve mutfak zeminleri mozaik beton, duvarları sıva üzeri boyalıdır. Mutfak dolapları ahşap kapaklı olup, tezgâhı mermer malzemeden imal edilmiştir. Isıtma sistemi doğalgaz kombi sistemi olup kombi, petekleri ve doğalgaz saati takılı olduğu görülmüştür. Mesken niteliğinde kullanılmaktadır. (Taşınmazın geniş evsafı dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır.)

Adresi : Pınarbaşı Mahallesi, Ağaçkakan Sokak, Taşpınar Apartmanı, Dış Kapı No: 2 İç Kapı No: 14 Keçiören / ANKARA

Yüzölçümü : 1.004 m2

Arsa Payı : 80/1004

İmar Durumu : Taşınmazın Ankara İli, Keçiören Belediyesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı kapsamında kaldığı, konut parseli, ayrık nizam, Hmax: 9.50, 3 kat, olarak yapılaşma koşulları belirlendiği tespit edilmiştir.

Kıymeti : 1.800.000,00 TL

KDV Oranı : %1

Kaydındaki Şerhler: Dosyada mevcut tapu kaydında olduğu gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Çankaya'da mahkemeden satılık 1.649 m² arsa

Ankara Çankaya'da mahkemeden satılık 1.649 m² arsa