Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Ankara Altındağ'da icradan satılık 3.133 m² arsa

Ankara Altındağ'da icradan satılık 3.133 m² arsa

Ankara Altındağ'da icradan satılık 3.133 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Altındağ'da icradan satılık 3.133 m² arsa
KAYNAK: ilangov.tr

Ankara Altındağ'da 3.133 m² arsa icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup, mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/2603 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Ankara İl, Altındağ İlçe, ÖNDER Mahalle, 9144 Ada, 5 Parsel, TARLA nitelikli taşınmaz; Ana taşınmaz; bölgenin ana arterlerinden Atılgan Sokak ile Muradiye Sokak kesişiminde olup Seymenler Kent Meydanı, Ptt Evleri Çocuk Oyun Alanı, Miraç Cami, Çiğiltepe Mahallesi Muhtarlığı, Altındağ Belediyesi Ulubey Spor Tesisi, Siteler Şehit Kani Erdugan Polis Merkezi Amirliği, Ertuğrul Gazi Gençlik Merkezi, Cebeci Asri Mezarlığı, Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Altındağ İlçe Nüfus Müdürlüğü, Çiğiltepe İlkokulu Zübeyde Hanım Anaokulu, Şehit Resul Ekrem Gökdoğan Anadolu Lisesi, Ahmet Yesevi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'na yakın konumludur. Parsel 3.133,00 m2 yüzölçümüne sahiptir. Parsel boş durumda olup üzerinde bir yapı ve tesis bulunmamaktadır. Tahta kalaslarla oluşturulmuş atıl durumda kulube bulunmaktadır. Parselin topoğrafik yapısı eğimsizdir. Parselin geometrik şekli dikdörtgendir. Parsel çevresinde % 90 yapılaşmanın tamamlandığı, iş yeri alanları ve konutların bulunduğu tespit edilmiştir. Parsel çevresi tel örgü ile çevrilidir. Bölge Elektrik, Su, Telefon, Kanalizasyon, Doğalgaz ve toplu ulaşım gibi belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. (Taşınmazın geniş evsafı dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır.) Adresi : Önder Mahallesi, Atılgan Sokak Altındağ / ANKARA Yüzölçümü : 3.133,00 m2 İmar Durumu :Var, Altındağ Belediyesi Önder Mahallesi, 9144 ada, 5 parselin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı kapsamında kaldığı, ayrık nizam, Hmaks: 15,50, Konaklama-Eğlence alanı kullanımında olduğu tespit edilmiştir. (Müdürlüğümüz dosyasında geniş evsafı mevcuttur.) Kıymeti : 54.940.000,00 TL KDV Oranı : %10 Kaydındaki Şerhler: Dosyada mevcut tapu kaydında olduğu gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli Merkezefendi'de mahkemeden satılık 1828 m² arsa

Denizli Merkezefendi'de mahkemeden satılık 1828 m² arsa