Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim ÖSYM'den duyuru! TUS cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?

ÖSYM'den duyuru! TUS cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?

ÖSYM, 2024 TUS ve STS Tıp Doktorluğu sınavlarının temel soru kitapçığı ve cevap anahtarlarını adayların erişimine açtı! Adaylar, sınavın detaylarını ve kendi performanslarını değerlendirmek için belirlenen süre içinde incelemelerini yapmalı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ÖSYM'den duyuru! TUS cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?
KAYNAK: Haber Merkezi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) ile 2024 Tıp Doktorluğu Alanında Yurt Dışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı'nın (STS Tıp Doktorluğu) 1. Dönem soru kitapçığı ve cevap anahtarlarını adayların erişimine açtı. Bu duyuru, sınava katılan adaylar için önemli bir gelişme olarak nitelendiriliyor.

Sınav Sorularına ve Cevap Anahtarlarına Nasıl Ulaşılabilir?

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, sınava başvuran adaylar, soru kitapçığına ve cevap anahtarına "https://ais.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle giriş yaparak ulaşabilecekler. Erişim hakkı, başvuru yapan adaylar için 10 gün süreyle geçerli olacak.

İşte Görüntüleme Süreci ve Son Tarih

Temel soru kitapçığını görüntüleme süreci 27 Mart tarihinde, saat 23.59'da sona erecek. Bu nedenle, adayların belirlenen süre içinde gerekli incelemeleri yapmaları önem taşıyor.

Adaylar İçin Önemli Hatırlatma: Süreyi Kaçırmayın!

TUS ve STS Tıp Doktorluğu sınavlarına giren adayların, belirtilen süre içinde soru kitapçığı ve cevap anahtarlarını incelemeleri ve gerektiğinde itirazlarını iletmeleri gerekiyor. Bu sürecin dikkatle takip edilmesi, adayların sınav sonuçları üzerinde etkin bir kontrol sağlamalarına olanak tanıyacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de kuyumcuyu soyan hırsızlar yakalandı

Mersin'de kuyumcuyu soyan hırsızlar yakalandı