Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Galeriler Dünya Paraşütçünün feci sonu! 30 katlı binadan yere çakıldı

Paraşütçünün feci sonu! 30 katlı binadan yere çakıldı

Tayland'da bir binanın çatısından izinsiz atlayan İngiliz paraşütçü 30'uncu kattan yere çakılarak yaşamını yitirdi.

Paraşütçünün feci sonu! 30 katlı binadan yere çakıldı 1
/ 6
Tayland'ın Pattaya şehrinde gerçekleşen üzücü bir olayda, adrenalin tutkunu İngiliz paraşütçü Nathy Odinson, izinsiz olarak çıktığı 30 katlı bir binanın çatısından atlayarak hayatını kaybetti.
Paraşütçünün feci sonu! 30 katlı binadan yere çakıldı 2
/ 6
Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 33 yaşındaki Odinson'un paraşütü açılmayınca yere çakılması sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi.
Paraşütçünün feci sonu! 30 katlı binadan yere çakıldı 3
/ 6
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, inceleme sonucunda Odinson'un olay yerinde hayatını kaybettiğini ve paraşütün iplerinin bedenine sarılı halde bulunduğunu belirtti.
Paraşütçünün feci sonu! 30 katlı binadan yere çakıldı 4
/ 6
Binanın güvenlik görevlisi, akşam saatlerinde apartmanın yanına düşen bir cismin ardından inceleme yaparken, mavi bir paraşüt içine sarılı halde bir adamın görüldüğünü ifade etti.
Paraşütçünün feci sonu! 30 katlı binadan yere çakıldı 5
/ 6
Pattaya Polis Müfettiş Yardımcısı Kamolporn Nadee, yaptığı açıklamada, ilk incelemelerde Odinson'un havada yaşadığı bir teknik aksaklık nedeniyle paraşütünün açılmadığını ve önce ağaçlara, ardından da binanın yanına düştüğünü belirtti. Nadee ayrıca olay yerinde bulunan ve paraşütçünün atlama görüntülerini çekmek üzere sorguya alınan 2 arkadaşının olduğunu ve polisin, ekibin binaya nasıl girdiklerini belirlemek amacıyla kamera kayıtlarını incelediğini ifade etti. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.
Paraşütçünün feci sonu! 30 katlı binadan yere çakıldı 6
/ 6
Bu trajik olayın ardında, Odinson'un daha önce aynı binada ve çevresindeki diğer binalarda birkaç kez paraşütle atlayış gerçekleştirdiği ve bu deneyimlerini sosyal medya hesabından paylaştığı öğrenildi. Tayland'da serbest paraşüt eğitmeni olarak faaliyet gösterdiği belirtilen Odinson'un ölümü, adrenalin sporları topluluğunu derin bir üzüntüye boğdu.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Patates Kabuklarını Çöpe Atarken Bir Daha Düşünün! İşte Patates Kabuğunu Böyle Değerlendirebilirsiniz!

Patates Kabuklarını Çöpe Atarken Bir Daha Düşünün! İşte Patates Kabuğunu Böyle Değerlendirebilirsiniz!