Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Videolar Dünya Hamas’ın öldürdüğü dövmeci kadının son görüntüleri çıktı

Hamas’ın öldürdüğü dövmeci kadının son görüntüleri çıktı

Hamas'ın öldürdüğü ve sonrasında iç çamaşırına kadar soyduğu 30 yaşındaki Alman Shani Louk'un trajik son anları ortaya çıktı

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hamas’ın öldürdüğü dövmeci kadının son görüntüleri çıktı

KAMER DURDU

Hamas'ın İsrail'de düzenlediği baskında öldürülen ve sonrasında iç çamaşırına kadar soyulan 30 yaşındaki Alman Shani Louk'un trajik son anlarına dair yeni ortaya çıktı.

CESEDİYLE ZAFER TURU ATILMIŞTI

Hamas'ın İsrail'e yönelik saldırıları ve İsrail'in misilleme eylemleri sonucunda yaşanan çatışmalarda ölenlerin sayısı 1000'i aştı. Ancak bu trajik olayların yanı sıra, Hamas'ın çok sayıda sivili kaçırdığına dair endişe verici bilgiler ortaya çıktı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, Hamas militanlarının baskından kısa bir süre sonra, kamyonetin arkasında ölü olduğu tahmin edilen yarı çıplak bir genç kadınla birlikte "zafer turu" attığını gösteriyor. Bu görüntüler uluslararası kamuoyunda büyük tepkiye neden oldu. Genç kadının dövmeli ve rastalı saçlarıyla dikkat çektiği ve Alman pasaportuna sahip olduğu belirlendi. İsmi Shani Louk olarak tespit edilen 30 yaşındaki dövmeci, çatışmanın masum siviller üzerindeki etkilerini bir kez daha gözler önüne seriyor.

KARTLARI DAHİ KULLANILMIŞ

Aile üyeleri Louk’u dövmelerinden ve rastalarından tanıdığını açıklarken genç kadının barışçıl bir müzik etkinliğine katıldığı da aktarılmıştı. Genç kadının ailesi Alman medyasına konuşarak, kadının kredi kartının çalındığını Gazze’de kullanıldığını duyurmuştu.

SON ANLARI ORTAYA ÇIKTI

Louk’un kişisel Instagram hesabından paylaştığı son sosyal medya paylaşımları da ortaya çıktı. Genç kadının Instagram hesabında paylaştığı görüntülerde festival alanında bir arkadaşıyla dans ederken görülüyor. Louk’un ailesi, “Kızımız bir pasifistti ve savaş karşıtıydı. Barış yanlısıydı” dedi. İsrail’de doğup büyüyen fakat Alman pasaportu olan ve Almanya’da yaşayan Louk ile birlikte Hamas festival alanında 260 kişiyi öldürmüştü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hamas festivalde 260 kişiyi böyle öldürmüş

Hamas festivalde 260 kişiyi böyle öldürmüş